Icerige atla
Extraloob

Bizim ordaki Internet Cafe´ci ve Elmas Nene xD

· 20 Yanıt · 2.9K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
Olay bizim ordaki internet cafede geçiyor 😆

20 Yanıt
S
Serj OP ⭐ 18y
/ 2. Video eklendi.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahaha 😆

-Sen Kimsin?
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
2. resimde demire konulan mavi şeyi anlayamadım bro ? 😁
Special thx to Flexi
S
Serj OP ⭐ 18y
2. resimde demire konulan mavi şeyi anlayamadım bro ? 😁

Bende tam anlıyamadım ne olduğunu 😄 , 2. Video çekilirken orada değildim ^^
S
Serj OP ⭐ 18y
Ahahaha 😆

-Sen Kimsin?

-Asıl sen kimsin? 😆
H
h&a ⭐ 19y
yaslilara olan saygiyi kaybetmeye basladigimizda ilerde basimiza geleceklerin ve birgun bizede böle yaparlarmi acaba die düsünmemin zamani gelmis sanirim...ve herkesin fikrine saygi duyalim...
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
yaslilara olan saygiyi kaybetmeye basladigimizda ilerde basimiza geleceklerin ve birgun bizede böle yaparlarmi acaba die düsünmemin zamani gelmis sanirim...ve herkesin fikrine saygi duyalim...

🤘 🤘
S
Serj OP ⭐ 18y

🤘 🤘

Internet cafe´nin vazgeçilmezi müziktir , illaki internet cafede müzik çalacak ne kadar sesini kısmaya çalışsalarda sonuçta o ses üst kata gidiyor adamında ekmek parası sonuçta... Teyzede anlasın biraz halinden adamın 😄
B
BaSoryong ⭐ 18y
Har mahaleden bi tane böle yaşlı teyzemiz dedemiz var 🍺
R
RecLast ⭐ 18y
LoLLLL Komedi ^^

PS: Küfür yasaktır oraları ddıııtt lat bence xD
S
Serj OP ⭐ 18y
LoLLLL Komedi ^^

Hangi proyla dııtlatıyoz oraları 😆 ?
R
RecLast ⭐ 18y
LoLLLL Komedi ^^

Hangi proyla dııtlatıyoz oraları 😆 ?

Sony vegas mesela 😊
R

+++++RB
N
Niobe ⭐ 17y
oo nene mekanı basmış 😄
K
Koelschh ⭐ 17y
ahahahah
D
Doma$no ⭐ 18y
Abi ben bile o kadar küfür etmiyorum ya benim1 haftada ettiğim küfürlerin toplamı o :d
Ps:İki Trafata haklı bence
P
Phantoso ⭐ 18y
Bizim sokakda var kadına herkez nine diyor bizden önceki nesillere çektirdi bizim nesildende geçti bizden sonrakilerede çektiriyor sokakta top oynayamıyor hiç bir cocuk sürekli kavga Sürekli sövüyor cocugu falan makara: makara:
S
Serj OP ⭐ 18y
Bizim sokakda var kadına herkez nine diyor bizden önceki nesillere çektirdi bizim nesildende geçti bizden sonrakilerede çektiriyor sokakta top oynayamıyor hiç bir cocuk sürekli kavga Sürekli sövüyor cocugu falan makara: makara:

her mahallenin tadı tuzu öyle nineler xD
D
Doma$no ⭐ 18y
Bizim mahalledede var torunu bizle beraber bisiklet sürerken düştü dişi kırıldı.Daha sonra kadın dedi bi daha sizi burada görmeyeyims anki biz düşürdük :DHaşalrım k*çınızı diyodu çubukla

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: