Olay bizim ordaki internet cafede geçiyor 😆
Bizim ordaki Internet Cafe´ci ve Elmas Nene xD
· 20 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
/ 2. Video eklendi.
Ahahaha 😆
-Sen Kimsin?
-Sen Kimsin?
Special thx to Flexi2. resimde demire konulan mavi şeyi anlayamadım bro ? 😁
Special thx to Flexi2. resimde demire konulan mavi şeyi anlayamadım bro ? 😁
Bende tam anlıyamadım ne olduğunu 😄 , 2. Video çekilirken orada değildim ^^
Ahahaha 😆
-Sen Kimsin?
-Asıl sen kimsin? 😆
yaslilara olan saygiyi kaybetmeye basladigimizda ilerde basimiza geleceklerin ve birgun bizede böle yaparlarmi acaba die düsünmemin zamani gelmis sanirim...ve herkesin fikrine saygi duyalim...
yaslilara olan saygiyi kaybetmeye basladigimizda ilerde basimiza geleceklerin ve birgun bizede böle yaparlarmi acaba die düsünmemin zamani gelmis sanirim...ve herkesin fikrine saygi duyalim...
🤘 🤘
🤘 🤘
Internet cafe´nin vazgeçilmezi müziktir , illaki internet cafede müzik çalacak ne kadar sesini kısmaya çalışsalarda sonuçta o ses üst kata gidiyor adamında ekmek parası sonuçta... Teyzede anlasın biraz halinden adamın 😄
Har mahaleden bi tane böle yaşlı teyzemiz dedemiz var 🍺
LoLLLL Komedi ^^
PS: Küfür yasaktır oraları ddıııtt lat bence xD
LoLLLL Komedi ^^
Hangi proyla dııtlatıyoz oraları 😆 ?
LoLLLL Komedi ^^
Hangi proyla dııtlatıyoz oraları 😆 ?
Sony vegas mesela 😊
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
+++++RB
oo nene mekanı basmış 😄
ahahahah
Abi ben bile o kadar küfür etmiyorum ya benim1 haftada ettiğim küfürlerin toplamı o :d
Ps:İki Trafata haklı bence
Ps:İki Trafata haklı bence
Bizim sokakda var kadına herkez nine diyor bizden önceki nesillere çektirdi bizim nesildende geçti bizden sonrakilerede çektiriyor sokakta top oynayamıyor hiç bir cocuk sürekli kavga Sürekli sövüyor cocugu falan makara: makara:
Bizim sokakda var kadına herkez nine diyor bizden önceki nesillere çektirdi bizim nesildende geçti bizden sonrakilerede çektiriyor sokakta top oynayamıyor hiç bir cocuk sürekli kavga Sürekli sövüyor cocugu falan makara: makara:
her mahallenin tadı tuzu öyle nineler xD
Bizim mahalledede var torunu bizle beraber bisiklet sürerken düştü dişi kırıldı.Daha sonra kadın dedi bi daha sizi burada görmeyeyims anki biz düşürdük :DHaşalrım k*çınızı diyodu çubukla
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap