%80den aLdım 😊 Nie bu kadar Az dıyorsanız Clric yenı cevırdm 107de 😊 ayriyetten Pre Dewil yk Cleric Rod npc +3 ^_^- Resim Silinmiş.
BizeAskLazim Tiger Girl 1 Hit =)
· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
tebrikler
Tebrikler =) 💃
Ben 517 k vursam hiç yok elimde npc idi yok şöyleydi böyleydi demem vurmuşum ya kardeşim sen ona bak 😁
Ps:Tebrikler
Ps:Tebrikler
saolsun :):)
saolsun :):)
U
Unforgiven
⭐ 17y
tebrikler. bence joymax yeni sistem getirmeli tgye örneğin en fazla 40 level charlar gidebilmeli uriye 60lv filan. böyle olmuyor saatlerce bekliyosun gelip adam tek vuruşa alıyor elinden hp %1 kalsa bile ona veriyor yani
tebrikler. bence joymax yeni sistem getirmeli tgye örneğin en fazla 40 level charlar gidebilmeli uriye 60lv filan. böyle olmuyor saatlerce bekliyosun gelip adam tek vuruşa alıyor elinden hp %1 kalsa bile ona veriyor yani
🙏
ps: tbkler bnce herkez gitsin fakat yenı yerler çkabilir yani 5 spawn noktasını 10-15 yapsa oyunun tadı bi başka çıkar nese:
TebrikLer..
Oyunun berbatlaştığının başka bir kanıtı eskiden tg bile 2-3dkda kesiliyor şimdi çıkıyor önüne düşerse kesersin yoksa imkansız gibi birşey lordu bile tek kesiliyor artık onun için 80 level cap'ı bekliyorum zczs retro onda aradığım zevki tatmayı umuyorum 😜
unique lerde lvl sınırlaması olayı evet hoş olur 😊
tebrikler güzel damage 😊
tebrikler güzel damage 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap