Icerige atla
Extraloob

BizeAskLazim Tiger Girl 1 Hit =)

· 11 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
Crazy_Show_ OP ⭐ 16y
%80den aLdım 😊 Nie bu kadar Az dıyorsanız Clric yenı cevırdm 107de 😊 ayriyetten Pre Dewil yk Cleric Rod npc +3 ^_^- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
tebrikler
S
splash35 ⭐ 17y
Tebrikler =) 💃
B
B7B ⭐ 16y
Ben 517 k vursam hiç yok elimde npc idi yok şöyleydi böyleydi demem vurmuşum ya kardeşim sen ona bak 😁
Ps:Tebrikler
C
Crazy_Show_ OP ⭐ 16y
saolsun :):)
C
Crazy_Show_ OP ⭐ 16y
saolsun :):)
U
Unforgiven ⭐ 17y
tebrikler. bence joymax yeni sistem getirmeli tgye örneğin en fazla 40 level charlar gidebilmeli uriye 60lv filan. böyle olmuyor saatlerce bekliyosun gelip adam tek vuruşa alıyor elinden hp %1 kalsa bile ona veriyor yani
A
ALpique ⭐ 17y
tebrikler. bence joymax yeni sistem getirmeli tgye örneğin en fazla 40 level charlar gidebilmeli uriye 60lv filan. böyle olmuyor saatlerce bekliyosun gelip adam tek vuruşa alıyor elinden hp %1 kalsa bile ona veriyor yani

🙏

ps: tbkler bnce herkez gitsin fakat yenı yerler çkabilir yani 5 spawn noktasını 10-15 yapsa oyunun tadı bi başka çıkar nese:
V
Viski ⭐ 18y
TebrikLer..
E
Extrowe ⭐ 16y
Oyunun berbatlaştığının başka bir kanıtı eskiden tg bile 2-3dkda kesiliyor şimdi çıkıyor önüne düşerse kesersin yoksa imkansız gibi birşey lordu bile tek kesiliyor artık onun için 80 level cap'ı bekliyorum zczs retro onda aradığım zevki tatmayı umuyorum 😜
J
JeRaTh ⭐ 17y
unique lerde lvl sınırlaması olayı evet hoş olur 😊

tebrikler güzel damage 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: