Icerige atla
Extraloob

Bizde Alchemy'de Yeri Olan Birisiyiz

· 35 Yanıt · 3.1K görüntüleme
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Bugüne kadar extraloob.com sitesinde bastığım +10 itemler haricinde konu açmadım pek, ama bakıyorum +7 +5 basanlarda artık konu acar oldu AlchemyMaster falan diye, önceden kalan bi kaç resim eklemek istiyorum. Resimler eski charımdan sattım Pluto Serverinden Kurtuldum bi efsane olarak kalanlar arasındayım. Resimlerde pek bişe bulamayanlar YouTube'da Shutetsu diye aradıklarında bir kaçta video bulabilirler 👍

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Eski resimlerime ulaştıkca konu güncellenecektir.

Extraloob ❤️
35 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
daha ne olsun ❤️
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Azteca sırada Olan 😊
S
Çok Başarılı -.-
C
cLonny ⭐ 18y
gz gülüm 😜 seninle ortak çalışsak iyi bir gold sellers takımı oluştururduk 😜 kısmet olmadı 😊
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
gz gülüm 😜 seninle ortak çalışsak iyi bir gold sellers takımı oluştururduk 😜 kısmet olmadı :)

hiçbişe için geç değil erdicim sen geldiğinde dua et yeni bi srver acılsın show yapalım tekrar plutodaki gibi 😊

Çok Başarılı -.-

tşk 👍
D
duzceli81 ⭐ 17y
gzz
C
cLonny ⭐ 18y
gz gülüm 😜 seninle ortak çalışsak iyi bir gold sellers takımı oluştururduk 😜 kısmet olmadı :)

hiçbişe için geç değil erdicim sen geldiğinde dua et yeni bi srver acılsın show yapalım tekrar plutodaki gibi 😊

kısmet bakalım 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ağlamayana emzik meme yok kuzum bu işler böyle bende +9 bastım hayatımda 1 kere onu da bağıra bağıra alemlere duyurdum bu işler kabiliyet ister bu yüzden paylaşacaksın kaliteni konuşturacaksın bana da dh yaptırmıştı taktikleri ondan aldım nova +9 oldu 😎
L
Lemus ⭐ 18y
🙏
M
Maynard__ ⭐ 16y
daha ne olsun ❤️

🍺 🍺
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ağlamayana emzik meme yok kuzum bu işler böyle bende +9 bastım hayatımda 1 kere onu da bağıra bağıra alemlere duyurdum bu işler kabiliyet ister bu yüzden paylaşacaksın kaliteni konuşturacaksın bana da dh yaptırmıştı taktikleri ondan aldım nova +9 oldu 8)

dh'de oynuyor muydu bro? 🤔
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
gzz

tşk 👍

ağlamayana emzik meme yok kuzum bu işler böyle bende +9 bastım hayatımda 1 kere onu da bağıra bağıra alemlere duyurdum bu işler kabiliyet ister bu yüzden paylaşacaksın kaliteni konuşturacaksın bana da dh yaptırmıştı taktikleri ondan aldım nova +9 oldu 8)

alchemy sadece cesaret işidir, devamlı deneme sonucu ortaya çıkan ufak tefek batıl inanclarla başarılı sonuclar elde edilen bi zevktir o yüzden kims taktik falan nedir diye düşünmeden itemlerin üzerine gitsin whiteangel
T
Femrey de yapmış şovunu zamanında 🍺 🍺
ps:darısı Azteca'ya inşallah pray:
Z
Zeratul ⭐ 18y

DeadlyHunt bu alemde gördüğüm en profosyonel silkroad oyuncusudur 👍
C

DeadlyHunt bu alemde gördüğüm en profosyonel silkroad oyuncusudur 👍

summer1: 🤝
A
Addicted ⭐ 19y
ticaretmi yaptın stafflarla naaptın 😆
C
cLonny ⭐ 18y
4/4 lük oyuncu olmak kolay iş değildir ^^ item yapabilme özelligi olsun, + basabilme tecrübesi, honor buff kasıp charını daha fazla güce ulaştırabilmek ve tabiki char ile oynayabilmek...^^ kimileri bana soruyor neden sro masters yapmadılar seni diye, başvuru yapsaydım yapmazlarmıydı? yaparlardı tabiki ^^ ama kırmızı bana yakışmıyor 😁 😈 - ➡️ love to be old school <3

ps : 2 ay kaldı ☕
T
4/4 lük oyuncu olmak kolay iş değildir ^^ item yapabilme özelligi olsun, + basabilme tecrübesi, honor buff kasıp charını daha fazla güce ulaştırabilmek ve tabiki char ile oynayabilmek...^^ kimileri bana soruyor neden sro masters yapmadılar seni diye, başvuru yapsaydım yapmazlarmıydı? yaparlardı tabiki ^^ ama kırmızı bana yakışmıyor 😁 😈 - ➡️ love to be old school <3

aynı fikirdeyim,kırmızı bana da yakışmıyor 😄 .Ben sro master olup kendi isteğimle ayrılmış bir üyeyim ve şu anki halimden memnunum.Mavi çok güzel yav 😜
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
ticaretmi yaptın stafflarla naaptın 😆

günde minimum 4 tane +7 item yapıp satıyordum, bunu bi burdan ErdiDemiral bilir 🤝

Femrey de yapmış şovunu zamanında 🍺 🍺
ps:darısı Azteca'ya inşallah pray:

aynen öyleydi pluto iyidi Willy_Wonka ve tayfası buglarla oynayana kadar 👍

kesinlikle katılıyorum ki oyunu iyi bilen Türklerin sayısı az oyunu bilmekten kastımı güzelce acıklamışsın Erdicim, benide iyi tanırsın hiç bi charımda ezik kalmadım Allah Göstermesin summer6:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: