Icerige atla
Extraloob

Bis bulamadım ama Serçe buldum ^^

· 25 Yanıt · 2.6K görüntüleme
K
Kup OP ⭐ 18y
Spoiler
Muğla - Fethiye çevresinde Fiat Bis arıyorum. Verebileceğim miktar 2000 TL aranızda tanıdığı satan veya satılık görmüş olanınız varsa lütfen bana ulaşsın 😘

Bis Nedir ?

1 ay önce bis arıyordum 7 tane buldum fakat çoğu bis hasarlı falandı bende serçeye yöneldim ve bunu buldum,

Alacağım Serçe

Sorun çıkmazsa alıyorum 😆
25 Yanıt
V
Valentino ⭐ 17y
Bunu alacağına Fiat Uno Al Daha İyi(birkaç bin koyabileceksen) En azından klimalı , oto cam vs vs 😆
I
Yok bro buna böyle para verilmez.2k daha ekle eli yüzü düzgün birşey al.Bunu taşlarlar^^
G
Ben bi tane biliyorum satılık ama Balıkesir'de senin için bi soriyım bakalım adam kaç para istiyo
U
Unforgiven ⭐ 17y
bu arabayla çok iyi drift yapılır bir de modifiye çekicen 😜
V
Valentino ⭐ 17y
recep ivedik'in arabası bu yaw 🎅
K
Kup OP ⭐ 18y
Şuan ki bütceme bunu alabiliyorum ehliyetimde yok zaten 😜
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bu arabayla çok iyi drift yapılır bir de modifiye çekicen 😜

😆 😆 😆
I
Şuan ki bütceme bunu alabiliyorum ehliyetimde yok zaten :P

Bro böyle olmaz.Arabayı almadna önce git ehliyet al 👴
K
Kup OP ⭐ 18y
Şuan ki bütceme bunu alabiliyorum ehliyetimde yok zaten :P

Bro böyle olmaz.Arabayı almadna önce git ehliyet al 👴

Daha yaş 16 motor sürüyorum ehliyetsiz onun yerine araba sürerim 😆
G
Code memleket neresi ?
Ben bizim burda yaklaşık 20-25 defa trafiğe çıktım(şehir içi) bir defa bile polis sorun olmadı hele bide bis'le hiç sorun olmaz harbi tam alınıcak arabayı istiyosun 👍
K
Kup OP ⭐ 18y
Code memleket neresi ?
Ben bizim burda yaklaşık 20-25 defa trafiğe çıktım(şehir içi) bir defa bile polis sorun olmadı hele bide bis'le hiç sorun olmaz harbi tam alınıcak arabayı istiyosun 👍

Fethiye.
S
Serj ⭐ 18y
http://www.araba.com ' a arama bölümüne bis yazarsan <500Tl ile 6000 TL arası güzel bis'ler var>

umarım istediğini bulursun ^^
K
Kup OP ⭐ 18y
Serçeye karar verdim alacağım arabaya bir de siz bakın ^^
R
RiqueLme ⭐ 19y
ßro kafana takma kaza yapma sorun olmuyor düne kadar ehliyetle gezmiyorduk yalova izmit yalova bursa arası gezioduk bişi olmuo 😄 polis durdurdumu Atatürk amcana şikayet et yeter 😄
K
Kup OP ⭐ 18y
ßro kafana takma kaza yapma sorun olmuyor düne kadar ehliyetle gezmiyorduk yalova izmit yalova bursa arası gezioduk bişi olmuo 😄 polis durdurdumu Atatürk amcana şikayet et yeter :D

Burda hiç sorun olmaz bro sadece bizim okul müdürü sorun çıkarabilir ehliyet konusunda 😆
G
Gameworld ⭐ 19y
Hiç alma derim 😊
P
PHR34|< ⭐ 18y
Yok bro buna böyle para verilmez.2k daha ekle eli yüzü düzgün birşey al.Bunu taşlarlar^^

Aynen Fiat Uno Daha İyi Olur Üstlerde Arkadasta Demiş
K
Kup OP ⭐ 18y

Aynen Fiat Uno Daha İyi Olur Üstlerde Arkadasta Demiş

7.000'den başlıyor unolar 🙄

Hiç alma derim :)

Neden 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: