--Ben ve sorunlarım hıc bitmiyor 😆
AutoWarrıor Buff adlı cok degerli programı ındırdım kullanmak ıstıedım fakat 2x defa tıklayınca birlikte aç cıkıyor bunu nasıl ayarlıyabılırım 🤔
Birlikte Aç Sorunu
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
up 🤘
Bunun sebebi bilgisayarında bir virüs olmasıdır...
Dosyayı indirdiğin yerden uzantısı eksik indirmiş olabilirsin misalen
abc.exe ise dosya indirdiğin zaman uzantı sadece DOSYA olarak görünüyorsa hemen
Başlat + çalıştır + Winrar ı çalıştırıyorsun ordan programın oldugu kısma gelip programa 1 tık yapıp F2 ye basarsın uzantı kısmına .exe yazarsan çalışacaktır resim koyabilirsen daha detaylı bilgi ve anlatım sağlayabilirim 😊
Başlat + çalıştır + Winrar ı çalıştırıyorsun ordan programın oldugu kısma gelip programa 1 tık yapıp F2 ye basarsın uzantı kısmına .exe yazarsan çalışacaktır resim koyabilirsen daha detaylı bilgi ve anlatım sağlayabilirim 😊
Buda bir çözüm fakat muhtemelen arkadaşın bilgisayarında virüs vardır.Hiçbir dosya kolay kolay birlikte aç demez..
Cevap yazsında bakalım 😊 sorun neymiş tam olarak anlayalım
Katılıyorum =)
ındırdıgım program sadece xp destekledıgı ıcın o sorun ortaya cıktı ^^
Windows 7 ise işletim sistemin sağ tıkla özellikler de ordan uyumluluk sekmesine gel hangi windows sürümünde çalışıyorsa seçip uygula de çalışacaktır.
Dosyayı indirdiğin yerden uzantısı eksik indirmiş olabilirsin misalen
Başlat + çalıştır + Winrar ı çalıştırıyorsun ordan programın oldugu kısma gelip programa 1 tık yapıp F2 ye basarsın uzantı kısmına .exe yazarsan çalışacaktır resim koyabilirsen daha detaylı bilgi ve anlatım sağlayabilirim :)
Kardeşim Allah senden razı olsun..(:
Senin sayende oynayabiliyorum oyunu...
bu aynı sorun bende de vardı ve dediklerini yaptım,sorun halloldu :):)
Rica
arkadaşlar silkroad oyunundwa full wersion hatası werio yardımcı olursanuz sewinirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap