Arkadaslar artik lvl 5 bir guilde ve iyi bir uniona sahibim,malum kale savaslarida geldi poseidonda olanlar bilirler kalelerin 2 tanesinin yeri belli zaten Cool
geriye 1 tane kale kaliyor ve bunuda kimseye vermek istemiyorum , simdi sizden tek istegim birlesim yapmamizdir.
Guildelerinizi silmeyin veya kapatmayin unionumuza gelin ve kale savaslari zamaninda birguildde toplanalim ve kaleyi alalim.
Simdii katilimci olacak arkadaslar varsa bana burdan veya om yolu le veya oyunda ElazigLee nickine PM atarak ulasabilirler.
Basarilar dilerim.
ElazigLee
!!!Birlesim istiyorum!!!
· 9 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Ben varım abi sen ben ikimiz gider alırız Very Happy
güzel düşünce bunu pacifictede uygulamak lağzım
Usta iyi hoşta 3 kale yok ki tek kale var ?
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
ben de gelirim ama guildde 5 kişi var hiçbiri girmiyor. ben de 52 lvl glavier im. bn isterim gelmek ama sizi bilmem Mr. Green
A
Antichrist
⭐ 19y
Bende geleyim savaşa diyecem ama 65 levelim Very Happy Estargon guildine girmek istiyorum kimseye ulaşamıyorum:S
A
Antichrist
⭐ 19y
Beyler adım ByTurk Bende guilddeyim. Estargon bölümüne alınabilir miyim .?
BenDe GeLiyim Svasa 72 Lvim Kime Pm Atıcaz Orası ******* diye gözüküor
C
CanisMajor
⭐ 18y
Dostum çok zor türklere birleşme deyince sorunlar oluyor 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Üyelik istiyorum ve size yardım etmek istiyorum 50k sp kastırmak istiyorum ve lwl atlatmak istiyorum Celeusta 101/110 arasi Chin Char Alinir Vipli Bos Char İstiyorum İtemsiz. WTT BRONTESTEKI CHARİMLA THANATOSTA EŞ DEĞER BIR CHAR TAKASLAMAK ISTIYORUM 15+7 çin silah arıyorum clean istiyorum yoksa bow olsun