???
birisi sosun kutusu resmi koyablrmii?
· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Sox kutularının hepsi aynıdır. Eğer hiç sox kutusu görmediysen buyur bir tane koyuyorum.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Ben NPC'ye sos sattım cotton hood. Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ya sos ve som aynı gibi ikisinide yere atarak baktım ama sun göremek nasip olmadı sun kutusu daha farklı daha byk diolada o yzden sorma gereği duydum
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
Shocked eski anılarım aklıma gelio Sad Crying or Very sad adamın biri slota geldi direk bi ks yaptı 42 lwl sun shield düştü şoku 1-2 hafta atlatamadm Crying or Very sad
biz tıfılken ne şoklar yaşadık agh aghh bot neler sattı durduramadık elden mi satmadık ki yok parasına bi teleport parası verene parlayan kutu veriyorum abi derdik ihihhiii Mr. Green
qrafy_turq
⭐ 19y
biz tıfılken ne şoklar yaşadık agh aghh bot neler sattı durduramadık elden mi satmadık ki yok parasına bi teleport parası verene parlayan kutu veriyorum abi derdik ihihhiii Mr. Green
eueheuehehee oda qüzeL miş heaheha Laughing Twisted Evil
Bot herhangi bi itemi satsa NPC tak yolarım modem kablosunu. Mr. Green
adamın elinde sosun (sun) glave vardı aynı adama PK yaptım sonra geri kaldırdım PK yaptm gerş kaldırdım PK yaptım sadece 37 lwl armor chest düştü sosun düşmedi ne üzülmüştüm hee bide PK'lıyken yürüyerek içeri girdim kimse saldırmadı Mr. Green Mr. Green Mr. Green
adamın elinde sosun (sun) glave vardı aynı adama PK yaptım sonra geri kaldırdım PK yaptm gerş kaldırdım PK yaptım sadece 37 lwl armor chest düştü sosun düşmedi ne üzülmüştüm hee bide PK'lıyken yürüyerek içeri girdim kimse saldırmadı Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Adam kalktı ya yuh yaws. Ben ikinciden sonra kalkmam bi daha. Bi de sun elinde gezilir mi öyle yaw. Kullancağın zaman çıkarcan. Mr. Green
artik NPC ye satilan herhangi birsey NPC nin sana ödedigi parain ayni miktariyla geri alabiliyorsun
canım eskiden yoktu öle bişi biliyon demi
canım eskiden yoktu öle bişi biliyon demi
evet yoktu, tabiiki biliyorum.
bende zaten dikkat edersen ARTIK tekrar ayni fiyata alabiliyorsun dedim.
T
Turk_Knight
⭐ 19y
KeşKe Kutusunu Çekebilecek Bi Sosun ım olsa Rolling Eyes Rolling Eyes
Sosun'ın da diğer sox kutularından bir farkı olmadığı anlaşıldığına göre bu başlığa daha fazla cevap yazılmasına gerek yok!
Gilit Mr. Green
Gilit Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap