http://video.mynet.com/habervideo/Gozlerinize-inanamayacaksiniz/1084174/manyak ötesi birşey bu ya. helal olsun diyorum okadar kısa sürede onca şeyi yapmak.. büyük başarı .. 😱 summer4:
şapka çıkartılır bu adama neutral1 🤘
http://video.mynet.com/habervideo/Gozlerinize-inanamayacaksiniz/1084174/Böyle kızı yoketme falan filan olaylarında ikizler kullanılıyormuş.Zaten bu ilisyonistlerin araçlarını o işle uğraşan özel mühendisler tasarlıyormuş.Kızın biri hep o kutuların içindeydi.Filmde öyle görmüştüm. 😆
Böyle kızı yoketme falan filan olaylarında ikizler kullanılıyormuş.Zaten bu ilisyonistlerin araçlarını o işle uğraşan özel mühendisler tasarlıyormuş.Kızın biri hep o kutuların içindeydi.Filmde öyle görmüştüm. 😆
öteki 3sn içinde nereye gitti peki hacım makara:
İskambil kağıdı ile bende bir ton numara yapıyorum. Hepsinin ayrı bir hilesi, elçabukluğu var. Zaten o kağıtları gerçekten bilse adam peygamberliğini ilan eder.
Böyle kızı yoketme falan filan olaylarında ikizler kullanılıyormuş.Zaten bu ilisyonistlerin araçlarını o işle uğraşan özel mühendisler tasarlıyormuş.Kızın biri hep o kutuların içindeydi.Filmde öyle görmüştüm. 😆
Dedim ya araçlarında bir şeyler var.Ne bilim belki sahnenin tabanında bir şey var açılıp kapanıyordur.Prestige filmini izle baya aydınlanırsın.Yoksa gerçekten yok olacak değil ya 😆
Dedim ya araçlarında bir şeyler var.Ne bilim belki sahnenin tabanında bir şey var açılıp kapanıyordur.Prestige filmini izle baya aydınlanırsın.Yoksa gerçekten yok olacak değil ya 😆
Her ilizyonda bir Hile vardır ^^
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap