Birgün Sitemize Bir Angel Gelecek...
- Resim Silinmiş.
writed by extraloob
· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
writed by extraloob
anlamadım ama nese
bayan bi üye glip seni bizemi kötülücek
dur kafiye şeması nazım birimi hece ölcüsü tema bildirime bi bakıyım edebi bi esermi yaptın
kafiye şeması a.b.a.a.a.c.c.d.e.a
hece ölçüsü 8-13lü
nazım biçimi yok
sıra gelişi yok
alegorik bi eser Mr. Green
kafiye şeması a.b.a.a.a.c.c.d.e.a
hece ölçüsü 8-13lü
nazım biçimi yok
sıra gelişi yok
alegorik bi eserbak bu kısmı sevdim işte bana böylesine teknik gelin yeterli, görsel ve içerik hakkında tek sözüm var o da bana saklı Twisted Evil Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
kafiye şeması a.b.a.a.a.c.c.d.e.a hece ölçüsü 8-13lü nazım biçimi yok sıra gelişi yok alegorik bi eser
bak bu kısmı sevdim işte bana böylesine teknik gelin yeterli, görsel ve içerik hakkında tek sözüm var o da bana saklı Twisted Evil Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
görseldeki tam eser olmuş zaten melek kanatlı bir yılan Twisted Evil
görsel ve creative bakış açım çok sağlamdır mucX
Hele bi gelsin ben o Angela yapacağımı biliyorum Very Happy
Hele bi gelsin ben o Angela yapacağımı biliyorum Very Happy
anladım mı diyim ne diyim ki..İbo abi bu...ne yapar Angel'a bilinmez... Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! U
Unstopable
⭐ 19y
OO MELEK AnLayaLım yani Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
OO MELEK AnLayaLım yani Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
anlayan anladı Cool
yengemizde olsaydı kötü olmazdı hani Twisted Evil Okan abi ayarladğın hatunlarıda getir siteye biz bir aileyiz nede olsa yengemizide tanıyalım. oda bizi tanısın Twisted Evil hani sitedeki temizlik işlerine felan bakabilir. hiçde kötü olmaz. bizim seni ve tüm siteyi ne kadar sevdiğimiz görünce dahada aşık olacaktır sana Twisted Evil
yengemizde olsaydı kötü olmazdı hani Twisted Evil Okan abi ayarladğın hatunlarıda getir siteye biz bir aileyiz nede olsa yengemizide tanıyalım. oda bizi tanısın Twisted Evil hani sitedeki temizlik işlerine felan bakabilir. hiçde kötü olmaz. bizim seni ve tüm siteyi ne kadar sevdiğimiz görünce dahada aşık olacaktır sana Twisted Evil
züpper bi fikir +1905 Cool extrabeer extrabeer

shhh, dont talk about her pls perde
This world is fuckable therefore i am writed its maybe my angel little bitch...
Bende ingiliz acidan bakayim...
Fuckable World diyerek heralde Ozon deliginin dunyanin kukusu oldugu vurgulanmis... Mr. Green
Diger yandan I am writed olmaz... I wrote olur, ``write wrote written`` olarak 3 zaman bicimi vardir bu kelimenin...
Fuckable World diyerek heralde Ozon deliginin dunyanin kukusu oldugu vurgulanmis... Mr. Green
Diger yandan I am writed olmaz... I wrote olur, ``write wrote written`` olarak 3 zaman bicimi vardir bu kelimenin...
sağ alt taraftaki şiirde bazı sözcükler beyaz renk ile yazılmış bi şifre olabilir...
gelece n kara en ya el g
gelece n kara en ya el g
This world is fuckable therefore i am writed its maybe my angel little bitch...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !hacım süpersin ya thx
J
Jason Walker
⭐ 19y
sağ alt taraftaki şiirde bazı sözcükler beyaz renk ile yazılmış bi şifre olabilir...
gelece n kara en ya el g
yok o sadece resmin yüzünden yazının okunmamasını engellemek için Mr. Green
gelece n kara en ya el g
puahhaha bunu sevdim işte.
jesus gene her zaman ki gibi yapmış walla write ın 3 halini çok düşündüm de aklıma gelmedi.
Ooo hoşgeldin angel abla Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ne demiş Atamız Geldikleri gibi giderler XD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap