Arakadaslar birden fazla char açmak kotayı olumsuz etkılermı fıkırlerınızı beklıyorum
Birden fazla char açmak ve kota
· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
H
HollyToBack
⭐ 18y
ya sadece 1 chara günde 3 saat yada 4 saat giriyorum ama kota her zmn 1 GB aşıyo anlam veremiyorum buna ....yardım pls..
etkiler 2 çar açarsan 2 kat fazla kota gider
L
LoveForLife
⭐ 18y
ya sadece 1 chara günde 3 saat yada 4 saat giriyorum ama kota her zmn 1 GB aşıyo anlam veremiyorum buna ....yardım pls..
Sen aganigi sitelerden fazla takılıyon o zaman ben 24 saat sro dayım baazı zamanlar 2 çar açıyorum int sayfalarından geziyorum sürekli kotayıda aşmıyorum.
ne kadar çok char açarsanız kotanız o kadar aşılır. 1 char ile aylık 1 gb harcarsanız ,2 char için bu 2 katına çıkacaktır.
Sen aganigi sitelerden fazla takılıyon o zaman ben 24 saat sro dayım baazı zamanlar 2 çar açıyorum int sayfalarından geziyorum sürekli kotayıda aşmıyorum.
GüzeL Bir Yorum 😄
ne kadar çok char açarsanız kotanız o kadar aşılır. 1 char ile aylık 1 gb harcarsanız ,2 char için bu 2 katına çıkacaktır.
BÖLE YAZMIŞSIN AMA ben full acık oluyom 4 gb hep geçiyo bunu sebebi nedir sizce ttnet sınırlı kullanıyorum
1 tane sro acıyorum
evet arkadaslar yeterlı bılgı paylasımı olmadı?
BÖLE YAZMIŞSIN AMA ben full acık oluyom 4 gb hep geçiyo bunu sebebi nedir sizce ttnet sınırlı kullanıyorum
ful açık oluyosun. üstüne gidip online müzik dinliyosun, film izliyosun, müzik,film,dosya indiriyosun kotayı geçmesin istiyosun.
ilginç. 🤔
Cok Güsel Yorum ^^
sro oynamak kotayı gıdıklar sro oynarken upload yapılır diye biliyorum
bu kota sorunu bende de var bazı arkadaşlarımda da var hiç bişey yapmadan bi bakıyorum 300 mg falan filan
bu kota sorunu bende de var bazı arkadaşlarımda da var hiç bişey yapmadan bi bakıyorum 300 mg falan filan
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Benim bildiğim kadarıyla silkroad kotayı etkilemez. Silkroadın kotayı etkiliyen tarafı gelen yazılar download olarak yazdığın yazılar ise upload olarak geçer. Bildiğimiz msn gibi. Yoksa silkroad ' ın kurulu hali 2,25 GB oyunun görselleri effectleri hepsi bunun içinde. Ayrıca TTnet kotalara ekleme yapıyor. Ben yılbaşında 1 Ocakta kotama baktım 2,7 GB oysa daha ayın 1 i yeni kota açışmış olması lazım. Sinirlendim şikayet formu yazdım TTnet e. Cevap geldi işte kıl tüy saçmalamışlar. Girdim tekrar kotama baktım 50 MB düşmüş. Kendi kendime güldüm ve dedim ki ilginç. Arkadaşlar yaptığınız downloadları ortalama olarak aklınızda tutun ve TTnet in sitesinden kota sorgulamadan takip edin. Hakkınızı arayın. TTnet sınırsıza geçmemiz için kotaya ekleme yapıyor...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap