Icerige atla
Extraloob

Birde Ne Göreyim :) tşkrler extraloob

· 28 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
Extraloob ailesinin en çömezi olarak burdan yönetim oylamasında beni destekleyen desteklemeyen bütün aile üyelerine teşşekürlerimi sunarım güveninizi sarmıycam artık bende sizlerden biriyim.:) açılın benim geniş ailem . ben geliyorum
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

28 Yanıt
S
Serj ⭐ 18y
Hayırlı olsun senin adına sevindim 😊

Bi bize nasip olmadı şu mesajı okumak 😜
J
JeWilyn ⭐ 16y
ah bide bize böyle cvp verseler herseyi 4x4 lük yapıyoruz anlasılamayn neden dolayı red ediliyoruz siteye kayıt olurken o kadar heycanlydım soğudum artık 😊
I
Inception ⭐ 18y
Hoşgeldin ^^
I
invaders ⭐ 18y
Hayırlı olsun görevinde başarılar
P
Phantoso ⭐ 18y
ah bide bize böyle cvp verseler herseyi 4x4 lük yapıyoruz anlasılamayn neden dolayı red ediliyoruz siteye kayıt olurken o kadar heycanlydım soğudum artık :)

Bence siteden soğuma 2010 tarihinde kayıt olmuşsunuz biraz tecrübe dahima saygı birazda post lazım en önemliside sabır 😘
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
teşekkürler arkadaşlar
L
Laistrogon ⭐ 17y
ah bide bize böyle cvp verseler herseyi 4x4 lük yapıyoruz anlasılamayn neden dolayı red ediliyoruz siteye kayıt olurken o kadar heycanlydım soğudum artık :)

daha erken bence hacım kendini kanıtla biraz daha vakit geçir forumda 😘 bu aile de rütbe kazanırsın emin ol
L
Laistrogon ⭐ 17y
hayırlı olsun bu arada 🍺
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
saol teşekkürler
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
paylaşımlarını bekliyoruz 😊
A
ALpique ⭐ 17y
Bizimkiside reddedildi 😆 ama yılmak yok oraya adımı yazdırmaya kararlıyım Şu farm olayı bitsn paylaşımlarıma son gaz dewam..

PS: senin adına sevindim 😉
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Bizimkiside reddedildi 😆 ama yılmak yok oraya adımı yazdırmaya kararlıyım Şu farm olayı bitsn paylaşımlarıma son gaz dewam..

PS: senin adına sevindim ;)

iyibir çocuk olursan neden olmasın 😆
S
Serj ⭐ 18y

PS: senin adına sevindim ;)

iyibir çocuk olursan neden olmasın 😆

puhahahaha 😁 😁
F
FaR_CRY OP ⭐ 17y
hehe
K
Kwanza ⭐ 17y
Yer bayağı yanlış ama hayırlı olsun
M
tebrikler..
T
Torrostade ⭐ 16y

Bu forumda sadece yetki icin mi bulunuyorsun ? Ben 2007 yilindan beri buradayim ama birkez yetki isteginde bulunmadim yetki vermek istiyende oldu ama kabul etmedim
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Taşındı ➡️ Off Topic
Special thx to Flexi
V
volkanka ⭐ 17y
Ben ne zaman böyle pm atmışım hayret bişi makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: