L LeqenDTeXaS ⭐ 18y 16 yil once #141 xD tmm uçak-saat-kapı kolu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #142 Uçak saati geldi.Uçağa bindim ama kapı kolumu unutmuşum ^^Sex-Acı-Hız ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 OP ⭐ 18y 16 yil once #143 ben hızlandıkca cok acıdıgını soyluyor ve sexin doruklarına varıyorum =)menekşe - xenon far - caps lock TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I idiottt ⭐ 17y 16 yil once #144 gündüz-öğlen-gece TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 OP ⭐ 18y 16 yil once #145 ben hızlandıkca cok acıdıgını soyluyor ve sexin doruklarına varıyorum =)menekşe - xenon far - caps lockPasako arkadasım once kelimelerle cümle yapıcaksın 😉ayrıca gündüz öglen ve gece sence alakasızmı? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I idiottt ⭐ 17y 16 yil once #146 Silkroad oynarken çikolata yiyordum çikolatam bitti futbol oynadım 😈 anlamsız oldu gerçekten bunu bulabildim:Dsilkroad-çikolata-futbol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I idiottt ⭐ 17y 16 yil once #147 garip bi oyun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 OP ⭐ 18y 16 yil once #148 sen yanlıs anlamıssında o yuzden kendım yazıp kendin cevaplamıyacaksın mesela kelimeleri ben vericem sen onunla cumle kurucaksın kelimeleri veriyorum duzgunce devam etsın 😉menekşe - xenon far - caps lock TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L last_knight ⭐ 19y 16 yil once #149 eğlence-uyku-yemek TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 OP ⭐ 18y 16 yil once #150 neyse ya konuyu kıtletelım bız en iyisi =) arkadaslar anlamadan oynamayın yanı ne diim.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #151 devam edelim anlamayan oynamasıntaraftar derslik gezi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #152 Yanıma bir taraftarımı alıp dersliğe geziye götürdüm. ^^Yemek hatun korku TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #153 hatunla yemek yerken korkudan rahat yiyemedimhızlı ttnet sallama TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kronos24 OP ⭐ 18y 16 yil once #154 ttnetmi hızlı?? sallama ya.. =)silkroad - pırasa - demir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #155 pırasada demir varmış silkroad'da tanıştığım biri söyledi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 16 yil once #156 Düdüklü tencere donduysa altını değiştirelim 😄 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #157 3 kelime yok?Armut-şaban-pırasa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Larxene ⭐ 17y 16 yil once #158 şabanı gördüğümde elinde armut ve pırasa vardıkalem-oyun-su TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #159 Kalemle yazı yazarken aklıma su ile oynamak geldi^^Göktaşı-AnatoliaFire-post^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 16 yil once #160 AnatoliaFire'ı Göktaşı konusunda post kasarken gördüm.Ezik-Pet şişe-Çanta TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil