Icerige atla
Extraloob

Biraz klasik olacak ama Azmin sonu

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
E
Espio OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Mercuryde eğlence için açtığım charı lv 24 de kötü yola düşürdüm
70e yakın wep elixir ve sonuç sırada 2 itemim daha var ama elixirlerin fiyatları 160 lara çıkmaya başladı deneyemiyorum :d
17 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
Full Blue iyi olur bu silaha Wink
E
Espio OP ⭐ 19y
o biraz zor ya som larla uğraşmak gıcık ediyo beni
Eminim basmaya kalksam crti düşürürüm pacificte acı şekilde öğrenmiştim som larla uğraşmamayı (sonu çok harika olmuştu ama yinede bıktırıyo adamı bi noktadan sonra)
D
DeepdarK ⭐ 19y
azimle mıçan mermeri delermiş Very Happy
R
Ray_jovan ⭐ 19y
extraokk tbrkler
S
o silah ile o çar süper olur Very Happy 26 lwlde hun archer kesiodum (35 lwllik mob).. o yüzden çok sağlam çar olur o..
bu arada mercury harbi güzel server. hem lag fazla yok hemde serverler fazla dolu deil.

-Resim Silinmiş.
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
Mercuryde eğlence için açtığım charı lv 24 de kötü yola düşürdüm
70e yakın wep elixir ve sonuç sırada 2 itemim daha var ama elixirlerin fiyatları 160 lara çıkmaya başladı deneyemiyorum :d

helal olsun pk2 yapmış dicem değil adamın üstünde de var gözüküyo crossbow un ucu
E
Espio OP ⭐ 19y
eheh niye pk2 olsun yaw 64 sun değilki^^ şu anda 32 som için bakınıyorum ama yok serverda healde
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zati bir server açıldıktan 6 ay sonra girmek gibi bir düşüncem var hem sıfır bir ekip kurup sox itemlerle oyunu oynamak para sıkıntısı çekmemek ve herşeyin rayına oturduğu bir şekilde ilerlemek güzel olur zannımca extrabeer
N
bende mercury deyim

bu server harika gercekden parası ve sosu bol bir server 14 tane sosum var 17 m de param 56lw blader+ 23 lw nuker bladeri satıyorum nukere basladım

elixser istiyosan bana ulaş toplu alırsan indirim yaparıs bende 170 tane var
E
Espio OP ⭐ 19y

zati bir server açıldıktan 6 ay sonra girmek gibi bir düşüncem var hem sıfır bir ekip kurup sox itemlerle oyunu oynamak para sıkıntısı çekmemek ve herşeyin rayına oturduğu bir şekilde ilerlemek güzel olur zannımca extrabeer
kahvekeyfi

arkandaki ekip sağlam olduktan sonra gerisinin önemi kalmıyo
mercury de 4 gündür takılıyorum server zengin lag az var falan ama pacificteki Nwo nun İlk dönemlerindeki hareketliliğin ve zevkin "h" si yok

bende mercury deyim

bu server harika gercekden parası ve sosu bol bir server 14 tane sosum var 17 m de param 56lw blader+ 23 lw nuker bladeri satıyorum nukere basladım

elixser istiyosan bana ulaş toplu alırsan indirim yaparıs bende 170 tane var

Server yukardada dediğim gibi güzel oynanış açısından ama yakında bırakmayı düşünüyoum eğer ihtiyacım olursa msj atarım thx for comment
E
Espio OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Ne biçim serverdır yarabbim sos lar som lar +5ler yağıyor :mrgreen
E
Espio OP ⭐ 19y

hehe 72 +5 nerden buldun 😊 vede som bowda güzel bence farm yapmalısn

Very Happy +3 aldım +5 e çaktım kendilerini
S
selo_c4 ⭐ 19y
adam geçmiş pk2 olsa adamın elinde gözüküo dio ya olum zaten pk2 de hem elinde hem üstünde gözükür ne adamsın ya

bu arada güzelmiş 72 +5 i versene bana lazım da XD
E
Espio OP ⭐ 19y
itina ile satılır ^^ :mrgreen
S
ShootEmUp ⭐ 19y
tbrkler good job Cool
B
By_coLd ⭐ 19y
GüzELL!:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap