Icerige atla
Extraloob

Bir Yıllık Devil Yaptım :)

· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Sanırım Bunlar Tanesi 1 Haftadan Bi Süre Bana Yeter 1 Saat içinde Bir Sayfa Devil Yaptım, Bu Event Bitene Kadar 5 Sayfa Zerk ve Deville Doldururum 😘

- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
Tebrikler.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
15 Mart'ta hepsi kaybolacak ama.
M
Maxitech ⭐ 19y
Bana da 4 tane çıktı ama devilin özellikleri ve görüntüsü hiç hoş degil.
C
ben 30dk uğraşdım 2 tane çıkdı rezillik oldu resmen 1 tane daha çıkarırım daha uğraşmam &5 ne işime yarar
S
Shutetsu OP ⭐ 16y

Deviller Hakkında Bişe Demiyorum Ama Zerk Scrolllar, Vigor, Diğer Scrollar ve Lucky Stonelerin Kaybolcağına İnanmıyorum.
D
duzceli81 ⭐ 17y

Deviller Hakkında Bişe Demiyorum Ama Zerk Scrolllar, Vigor, Diğer Scrollar ve Lucky Stonelerin Kaybolcağına İnanmıyorum.

aynen bende 1 carla aciyom hepsini zerk scrool veriyo ilerde iyi işime yarar bencede kaybolmaz ™
Z
zartullah ⭐ 18y

15martta deviller silinmiyecek
R
Rochas ⭐ 16y
bunlar silinmesi çok iyi olur bence ^^
T
TanerUNER ⭐ 19y
Flag larda silinmesse Hunter Flaglar çöpe -.-"
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bencede silinmeyecek çünkü öyle bi bildiri olmadı ve daha öncede verildi devil kesinlikle silinme olmadı
M
Maynard__ ⭐ 16y
bunlar silinmesi çok iyi olur bence ^^

🤝 🤝
Windy
Windy ⭐ 19y
Silinirse eğer banka boşalır tek yararı bu olur makara: 20 tane devil 6-7 tane flag sayısız lucky scrool vs makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
flag, devil, lucky

bunları bedavadan dağıtıyorlar ve mart 15'e kadar tüm server'a 1 yıl yetecek kadar toplanır bu bağlamda silinmezse kendileri kaybeder bende flag var 5str 5int veriyor silinmediğini düşünsenize of off tadından yenmez ama silinecek diye düşünüyorum 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
silinmeyecek simdi sen foto koydun oyunu birakanlar oyuna donup devil doldurmak isteyecek ve bakcak oyun daha guzel olmus ve joymax amacina ulasmis olcak 😎
Ps.%5 liginde bi faydasi olmaz anca gorunus olarak.
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
%5 devil i vermeside bu sebepten zaten fazla bi getirisi yok sadece ilgi çekmek amaçlı oyuna yönelimi arttırmaya bire bir
L
Loras ⭐ 16y
Gdfler silinmez inş. . Devilleri salla da 🤔
E
EnDZoNe ⭐ 19y
yapılması gereken basit. Silinme ihtimaline karşı birinin süresini uzatın süresi uzamıyosa pert olur 😎
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Süresi uzadı :S olan bnm 50 silk e oldu %5 artmadı %15 e
L
LethaLKiss ⭐ 16y
Süresi uzadı :S olan bnm 50 silk e oldu %5 artmadı %15 e

geçmiş olsn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: