Dün gece aldım bu ssyi adamın attığı globale bakın. Heralde + bastığı itemler falan olmamış tutmamış + adam Türk'lere çalışıyor bu alchemy sistemi diyor Joymax'a küfrediyor 😄
- Resim Silinmiş.
Bir Yabancının Sitemi xD
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
😁
Başarılı alchemy'nin tek sırrı vardır, oda bol para.
O adamı benim yanıma gönderin bir shielde 16-17 elixirle anca +3 basabilmiştim. Halimi gördükten sonra alchemy sistemi Türkler için çalışıyor diyebilir mi acaba 🙄 

O adamı benim yanıma gönderin bir shielde 16-17 elixirle anca +3 basabilmiştim. Halimi gördükten sonra alchemy sistemi Türkler için çalışıyor diyebilir mi acaba 🙄
64+7 blade'yi 8 e basarken yaktım 60 level +6 bowu +7 ye basarken yaktım , 52 level sos bowu +4'e basarken itemi yaktım 🎭 🎭
64+7 blade'yi 8 e basarken yaktım 60 level +6 bowu +7 ye basarken yaktım , 52 level sos bowu +4'e basarken itemi yaktım 🎭 🎭
+7 +8 denerken yanması gayet normal ama bir shield +3 e bile geçmiyorsa o shieldden şüphe etmek lazım 🙄 😁
bu arada itemi yaktım derken +0 mı oldu yoksa kayıp mı oldu 🙄
+7 +8 denerken yanması gayet normal ama bir shield +3 e bile geçmiyorsa o shieldden şüphe etmek lazım 🙄 😁
Ben +5ten sonra kayboluyor diye biliyorum yanlış mı? 🙄
Bende sos pantıma +3 ü zorla basmıştım uzun süre arada deneye deneye hiçbiri olmadı verdiğim elixir ve lucky powder parası +3 sosun parasına fark atmıştır aynı şekilde shield a da +3 basamamıştım ona da verdiğim parayla 2 3 tane +3 shield alınırdı herhalde. Ve +3 de olmadı bu shield pant en azından olmuştu 😁
psro'da itemi kaybettim (Blade isro'da diğerleri psro)
ps : 52 level sos bow'un değerleriyle 60 level bow'un değerleri karışmış olabilir psro'da ikide bir level atladığım için karıştırıyor olabilirim. 🤤
T
TitusPullo
⭐ 19y
Adam isyan etmiş yaw ^^
S
Streetwise
⭐ 19y
Adam isyan etmiş yaw ^^
Titus o sen değil misin hacım 😜 😁
😁
😁
Bazen para yetmiyor zararlı çıkmamak için şans da lazım.
Anlamadığım Şey Hem İsyan EdiyorLar Hemde OynuyorLar...Madem İsyan Ediyon , Küfür Ediyon Oynama O Zaman Way! 😞
Anlamadığım Şey Hem İsyan EdiyorLar Hemde OynuyorLar...Madem İsyan Ediyon , Küfür Ediyon Oynama O Zaman Way! 😞
gavur olduklarını ßu yönlerinden de ßelli ediyolar 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap