Icerige atla
Extraloob

Bir Yabancının Sitemi xD

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
Dün gece aldım bu ssyi adamın attığı globale bakın. Heralde + bastığı itemler falan olmamış tutmamış + adam Türk'lere çalışıyor bu alchemy sistemi diyor Joymax'a küfrediyor 😄

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
J
😁

Başarılı alchemy'nin tek sırrı vardır, oda bol para.
A
Aleral ⭐ 18y
O adamı benim yanıma gönderin bir shielde 16-17 elixirle anca +3 basabilmiştim. Halimi gördükten sonra alchemy sistemi Türkler için çalışıyor diyebilir mi acaba 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
O adamı benim yanıma gönderin bir shielde 16-17 elixirle anca +3 basabilmiştim. Halimi gördükten sonra alchemy sistemi Türkler için çalışıyor diyebilir mi acaba 🙄

64+7 blade'yi 8 e basarken yaktım 60 level +6 bowu +7 ye basarken yaktım , 52 level sos bowu +4'e basarken itemi yaktım 🎭 🎭
A
Aleral ⭐ 18y

64+7 blade'yi 8 e basarken yaktım 60 level +6 bowu +7 ye basarken yaktım , 52 level sos bowu +4'e basarken itemi yaktım 🎭 🎭

+7 +8 denerken yanması gayet normal ama bir shield +3 e bile geçmiyorsa o shieldden şüphe etmek lazım 🙄 😁

bu arada itemi yaktım derken +0 mı oldu yoksa kayıp mı oldu 🙄
A
Andy Larkin OP ⭐ 19y

+7 +8 denerken yanması gayet normal ama bir shield +3 e bile geçmiyorsa o shieldden şüphe etmek lazım 🙄 😁

Ben +5ten sonra kayboluyor diye biliyorum yanlış mı? 🙄

Bende sos pantıma +3 ü zorla basmıştım uzun süre arada deneye deneye hiçbiri olmadı verdiğim elixir ve lucky powder parası +3 sosun parasına fark atmıştır aynı şekilde shield a da +3 basamamıştım ona da verdiğim parayla 2 3 tane +3 shield alınırdı herhalde. Ve +3 de olmadı bu shield pant en azından olmuştu 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

psro'da itemi kaybettim (Blade isro'da diğerleri psro)

ps : 52 level sos bow'un değerleriyle 60 level bow'un değerleri karışmış olabilir psro'da ikide bir level atladığım için karıştırıyor olabilirim. 🤤
T
TitusPullo ⭐ 19y
Adam isyan etmiş yaw ^^
S
Streetwise ⭐ 19y
Adam isyan etmiş yaw ^^

Titus o sen değil misin hacım 😜 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
😁

A
Andy Larkin OP ⭐ 19y
😁

Bazen para yetmiyor zararlı çıkmamak için şans da lazım.
E
ExLo0 ⭐ 19y
Anlamadığım Şey Hem İsyan EdiyorLar Hemde OynuyorLar...Madem İsyan Ediyon , Küfür Ediyon Oynama O Zaman Way! 😞
N
NaRKoZ ⭐ 18y
Anlamadığım Şey Hem İsyan EdiyorLar Hemde OynuyorLar...Madem İsyan Ediyon , Küfür Ediyon Oynama O Zaman Way! 😞

gavur olduklarını ßu yönlerinden de ßelli ediyolar 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: