Icerige atla
Extraloob

!!! Bir Türk Telekom Rezillği daha !!!

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Türk Telekom Çalışanları 16 Ekim De Grev yapıcakmış yani bu durumda Net Telefonlar felan bence Ulaşım olmuyacak Exclamation Shocked ne yapıcaz yhaf ben sro suz net siz edemem hmm
17 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
oyy oyy işte bu baya kötü bi haber Rolling Eyes
Z
Zardock ⭐ 19y
en sonunda bıktırdık adamları Mr. Green haftada 1 kesın arar agzıma ne gelırse sölerım rahatlatıyo benı bakalım görelim belkı bı seyler düzelir Wink

edit haberın kaynagı neresı ?
D
dR.NooB ⭐ 19y
heh bi bu eksikti. Neutral
C
CWsaila ⭐ 19y
Grev kararı öyel büyük ihtimalle yapmazlar.İşallah kahvekeyfi
S
Stephanos OP ⭐ 19y

en sonunda bıktırdık adamları Mr. Green haftada 1 kesın arar agzıma ne gelırse sölerım rahatlatıyo benı bakalım görelim belkı bı seyler düzelir Wink

edit haberın kaynagı neresı ?

ahh ahh nerde o günler Haberin Kaynağı ---
KANAL D Ana Haber extraokk Türk Telekom Çalışanları Basın önünde acıkladılar 16 Ekimde Grev yapılacakları nı Türk Telekom Çalışanları %19 Zam istemiş Türk Telekomda % 4 zam Veriymuş onun icin Grev yapıolar extraokk
Z
Zardock ⭐ 19y
tuuuh bende kufurlu telefonlardan bıktılarda hızmetı ıyılestırmek için yapıolar sandım ehuheuhe Mr. Green
B
BøBa ⭐ 19y
Yaw zaten işi yarım yamalak yapiolar bide %19 zammı xD
L

tuuuh bende kufurlu telefonlardan bıktılarda hızmetı ıyılestırmek için yapıolar sandım ehuheuhe Mr. Green

nerde ya adamlar yine kendilerini düşünüyolar herzamanki gibi kullanıcılar umurlarında deil varsa yoksa ceplerini ve kasalarıni doldurmak.. detective
Z
Zardock ⭐ 19y

nerde ya adamlar yine kendilerini düşünüyolar herzamanki gibi kullanıcılar umurlarında deil varsa yoksa ceplerini ve kasalarıni doldurmak.. detective

o zaman sülalelerını sevındırmeye devam
bı telefonumda kadına kufur ettım kadın bana terbıyenızı takının konusmalarınız kaydedılıyo dedı bende gıt mudurune dınlet onunda a.... dedim bı sey olmadı serefsızler kufur yemek bagısıklık yapmıs
cok ukala konusuyolar haksız olsam kufur etmem tabıkı 4ever kufur headbang2ft9
D
dR.NooB ⭐ 19y

o zaman sülalelerını sevındırmeye devam
bı telefonumda kadına kufur ettım kadın bana terbıyenızı takının konusmalarınız kaydedılıyo dedı bende gıt mudurune dınlet onunda a.... dedim bı sey olmadı serefsızler kufur yemek bagısıklık yapmıs
cok ukala konusuyolar haksız olsam kufur etmem tabıkı 4ever kufur headbang2ft9

bir NWO cu olarak manyak örnek oluonn.. eyw. Twisted Evil extrabeer
R
Ronin ⭐ 19y
Bağlantılar ve telefonlarda bir aksaklık olacağını sanmıyorum önceki grevlerinde herşey sorunsuz çalışmıştı...
L
kaydetme işleri tamamen palavra günde kaç kişi arıyo küfür ediyo belli deil kaydetse ne yapıcak mahkemeyemi vericek onca kişiyi HYR.neden yağlı kazıktan olsunki.. Twisted Evil
S
Stephanos OP ⭐ 19y

kaydetme işleri tamamen palavra günde kaç kişi arıyo küfür ediyo belli deil kaydetse ne yapıcak mahkemeyemi vericek onca kişiyi HYR.neden yağlı kazıktan olsunki.. Twisted Evil

Bende TTNet i aradıgımda azımdan argo kelime cıkmasın diye dikkat ediyodum Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y
int gıttı az once grev başladı sandım Mad Evil or Very Mad Mr. Green
S
Stephanos OP ⭐ 19y

int gıttı az once grev başladı sandım Mad Evil or Very Mad Mr. Green

Twisted Evil Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
zuhahah TTnet hem Kullanıcılardan Hem işcilerden Sömürüo oh ne ala Very Happy

boş zamanlarımda dosya indiriom ttnet boş kalmasın die Very Happy

bir NWO cu olarak manyak örnek oluonn.. eyw. Twisted Evil extrabeer
süper örneksin dstum Very Happy hemde adam NWO die insalık dışı bi varlık deil ki bizim gibi biri nie sövmesin Very Happy

forever Küfür Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: