Türk Telekom Çalışanları 16 Ekim De Grev yapıcakmış yani bu durumda Net Telefonlar felan bence Ulaşım olmuyacak Exclamation Shocked ne yapıcaz yhaf ben sro suz net siz edemem hmm
!!! Bir Türk Telekom Rezillği daha !!!
· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
oyy oyy işte bu baya kötü bi haber Rolling Eyes
en sonunda bıktırdık adamları Mr. Green haftada 1 kesın arar agzıma ne gelırse sölerım rahatlatıyo benı bakalım görelim belkı bı seyler düzelir Wink
edit haberın kaynagı neresı ?
heh bi bu eksikti. Neutral
Grev kararı öyel büyük ihtimalle yapmazlar.İşallah kahvekeyfi
en sonunda bıktırdık adamları Mr. Green haftada 1 kesın arar agzıma ne gelırse sölerım rahatlatıyo benı bakalım görelim belkı bı seyler düzelir Wink
ahh ahh nerde o günler Haberin Kaynağı ---
KANAL D Ana Haber extraokk Türk Telekom Çalışanları Basın önünde acıkladılar 16 Ekimde Grev yapılacakları nı Türk Telekom Çalışanları %19 Zam istemiş Türk Telekomda % 4 zam Veriymuş onun icin Grev yapıolar extraokk
tuuuh bende kufurlu telefonlardan bıktılarda hızmetı ıyılestırmek için yapıolar sandım ehuheuhe Mr. Green
Yaw zaten işi yarım yamalak yapiolar bide %19 zammı xD
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
tuuuh bende kufurlu telefonlardan bıktılarda hızmetı ıyılestırmek için yapıolar sandım ehuheuhe Mr. Green
nerde ya adamlar yine kendilerini düşünüyolar herzamanki gibi kullanıcılar umurlarında deil varsa yoksa ceplerini ve kasalarıni doldurmak.. detective
nerde ya adamlar yine kendilerini düşünüyolar herzamanki gibi kullanıcılar umurlarında deil varsa yoksa ceplerini ve kasalarıni doldurmak.. detective
o zaman sülalelerını sevındırmeye devam
bı telefonumda kadına kufur ettım kadın bana terbıyenızı takının konusmalarınız kaydedılıyo dedı bende gıt mudurune dınlet onunda a.... dedim bı sey olmadı serefsızler kufur yemek bagısıklık yapmıs
cok ukala konusuyolar haksız olsam kufur etmem tabıkı 4ever kufur headbang2ft9
o zaman sülalelerını sevındırmeye devam
bı telefonumda kadına kufur ettım kadın bana terbıyenızı takının konusmalarınız kaydedılıyo dedı bende gıt mudurune dınlet onunda a.... dedim bı sey olmadı serefsızler kufur yemek bagısıklık yapmıs
cok ukala konusuyolar haksız olsam kufur etmem tabıkı 4ever kufur headbang2ft9
bir NWO cu olarak manyak örnek oluonn.. eyw. Twisted Evil extrabeer
Bağlantılar ve telefonlarda bir aksaklık olacağını sanmıyorum önceki grevlerinde herşey sorunsuz çalışmıştı...
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
kaydetme işleri tamamen palavra günde kaç kişi arıyo küfür ediyo belli deil kaydetse ne yapıcak mahkemeyemi vericek onca kişiyi HYR.neden yağlı kazıktan olsunki.. Twisted Evil
kaydetme işleri tamamen palavra günde kaç kişi arıyo küfür ediyo belli deil kaydetse ne yapıcak mahkemeyemi vericek onca kişiyi HYR.neden yağlı kazıktan olsunki.. Twisted Evil
Bende TTNet i aradıgımda azımdan argo kelime cıkmasın diye dikkat ediyodum Twisted Evil
int gıttı az once grev başladı sandım Mad Evil or Very Mad Mr. Green
int gıttı az once grev başladı sandım Mad Evil or Very Mad Mr. Green
Twisted Evil Twisted Evil
zuhahah TTnet hem Kullanıcılardan Hem işcilerden Sömürüo oh ne ala Very Happy
boş zamanlarımda dosya indiriom ttnet boş kalmasın die Very Happy
forever Küfür Very Happy
boş zamanlarımda dosya indiriom ttnet boş kalmasın die Very Happy
süper örneksin dstum Very Happy hemde adam NWO die insalık dışı bi varlık deil ki bizim gibi biri nie sövmesin Very Happy
bir NWO cu olarak manyak örnek oluonn.. eyw. Twisted Evil extrabeer
forever Küfür Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap