Icerige atla
Extraloob

Bir Thief'in Günlüğü

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
Trixie OP ⭐ 17y
sevgili günlük. dün, ondan önceki gün, ve kendimi bildiğim zamandan beri olanlar bugünde oldu. Babam tarafından zorla hırsızlık yaptığımı daha önce söylemiştim zaten. bugün işler biraz kesattı... ezik bir 'ch nuker' i AFW(away from world 😁 ) ayağına yatarak izliyordum. güzergahı aynı kervancıların ki gibiydi.yanılmamıştım o bir kervancıydı.Hemde yardımcısı veya onu koruyacak bir dostu olmayan bir kervancı bu iş tam benlikti!! adam kervanını doldururken biraz uzaklaşıp hemen uygun kılığıma büründüm.Bir binanın arkasına saklandım ve onu gizlice adeta bir röntgenci edasıyla izliyordum.İşi uzun sürmüştü belli ki fazla mal almıştı SAF 🤝

Spoiler
- Resim Silinmiş.

yola koyulmuştu onu gizliden gizliye saklanarak izliyordum, ruhu bile duymuyordu.

Spoiler
- Resim Silinmiş.

o ilerledikçe peşinden koşuyordum. arkasına pek baktığı söylenemezdi çünkü hiç şüphelenmemişti bile. ama o da ne!! adamın teki ispiyonculuk yaparak yakınlarda bir thief bulunduğu hakkında uyardı adamı. adam şaşırmıştı. çünkü o gün gölgesinden daha karanlık birşey görmemişti(thief giysisi siyah olduğu içn benzetme 😆 )

Spoiler
- Resim Silinmiş.

adam korkup yönünü değiştirdi. hemen saklandım beni görmeden donwhang ın kuytu ve sıkışık sur& dağ aralıklarından faydalanarak earth ghost kanyonuna doğru ilerleyeceği gözümün önünden geçmişti biran. başka ne yapabilrdi ki?

Spoiler
- Resim Silinmiş.

düşündüğüm oldu ve onu donwhangın sosyete sokaklarından geçerek onun önünü kestim. yapacağı hiçbirşey kalmamıştı. atı benden kat kat yawaştı.onu, sur ve dağın arasındaki küçük aralıktan geçtiği anda yakalamıştım

Spoiler
- Resim Silinmiş.

Spoiler
- Resim Silinmiş.

kolaylıkla öldürmüştüm onu, diğerlerine yaptığım gibi. ve bu caniliği yapmamın tek nedeni babamın zorlamasıydı. babam kimmi? babaam, babaaam.... REKLAMLAAAAAAR

televizyonlarda da olduğu gibi bağladım sonunu nasıl hoşunuza gittimi 😁 😆 💃
17 Yanıt
C
chipshajen ⭐ 17y
en son yapacağım iş 😜
P
PowerInMe ⭐ 17y
Süper hele burası:(atı benden kat kat yawaş yapıyordu onu. )Anladın sen onu 😆 😎

Ellerine sağlık^^
T
Trixie OP ⭐ 17y
en son yapacağım iş :P

insansikilinca.com diyorum başka birşey demiyorum bro ☕
T
Trixie OP ⭐ 17y

Ellerine sağlık^^

ewt onu bilinçsiz yaptım halbuki 😆
P
PowerInMe ⭐ 17y

Ellerine sağlık^^

ewt onu bilinçsiz yaptım halbuki 😆

🤤
C
chipshajen ⭐ 17y
en son yapacağım iş :P

insansikilinca.com diyorum başka birşey demiyorum bro ☕

🎭
M
Basit ama güzel olmuş. Gerçekten, çünkü özlemişiz böyle şeyleri. Eline, emeğine sağlık. 😘
T
Trixie OP ⭐ 17y
Basit ama güzel olmuş. Gerçekten, çünkü özlemişiz böyle şeyleri. Eline, emeğine sağlık. 😘

🍺 🍺
B
BaSoryong ⭐ 18y
acıdığım için ben yapamıyorum bu tifliği :)

tifliği 4ever 🤘 😜

ps: Basit ama güzel olmuş ellerine sağlık 🍺
S
Güzel olmuş 😁
S
ScuebLes ⭐ 16y

🍺 🍺

🍺 🍺
N
neovista ⭐ 16y
''dwnın sosyete sokakları '' wqewqewqe w:D:D:D:
_
_STRaY_ ⭐ 16y
Eline Saglik 🙏 🙏 🙏 💃
Z
Zeratul ⭐ 18y
its perfect ^^
O
Oazis ⭐ 18y

🍺 🍺

🍺 🍺

güzel
ps:imzamdaki apollo sp farm 35tl yazısı gözükmüyomu ?
A
gzL olmuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: