Icerige atla
Extraloob

Bir Tane Daha Program[Not Hesaplayıcı][Yenilendi]

· 28 Yanıt · 1.8K görüntüleme
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
Not Hesaplayıcı

Program Ne İşe Yarar
Notlarınızı toplayıp bölüp kaldınızmı kalmadınızmı diye uğraşmıyacaksınız istenilen verileri girin size kaldınızmı geçtinizmi diye söylesin

[download]Not Hesaplayıcı[/download]

Hesap Makinesi

Bu sefer sonuçu Textbox'ta veriyor.Sonucu size kopyalama imkanı sağlıyor.

[download]Hesap Makinesi[/download]

28 Yanıt
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
yorumlarınız bekliyorum
X
xlorxlarge ⭐ 18y
bende sen gibi c#'a başladım umarım başarılı olursun güzel çalışma 😊
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
bende sen gibi c#'a başladım umarım başarılı olursun güzel çalışma :)

saol vb.net daha kolay diyorlar c# de büyük küçük harf uyumu falan noktalama işaretleri falan varmı
H
hanry006 ⭐ 16y
En basitidir. Keske biraz süsleseydin. Nede olsa yazdıgın ilk program arşivinde ozel bır yerı olur daima ilklerin 🙄

Label yazısını bıle editlememişsin 😆

PS: C#
👍
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
@hanry007

😁 evet onları değiştiricem
X
xlorxlarge ⭐ 18y
bende sen gibi c#'a başladım umarım başarılı olursun güzel çalışma :)

saol vb.net daha kolay diyorlar c# de büyük küçük harf uyumu falan noktalama işaretleri falan varmı

Var tabi ama kısa süre sonra alışıyosun küçük büyük harflere noktalı virgüllere felan çoğunluk c# diyo bence daha başındayken c# öğren derim ben
H
hanry006 ⭐ 16y
Şimdi Hatırladım 😜 İlk yazdıgım program hemen hemen gorunum olarakta buna cok benzıyordu. fakat ben text box a sadece sayı gırılebılır uyarısını koymadıgım ıcın fırca yemıstım 😢
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Şimdi Hatırladım 😜 İlk yazdıgım program hemen hemen gorunum olarakta buna cok benzıyordu. fakat ben text box a sadece sayı gırılebılır uyarısını koymadıgım ıcın fırca yemıstım 😢

Hacım c#'tan ileri derece anlıyormusun
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y

harf yazılmmaması için ne yazmalıyım text koduna
R
RoqA ⭐ 17y
tebrikler.
ps: merak ettim ben de bir bakayım nasıl birşeymiş bu vb 😜
H
hanry006 ⭐ 16y

harf yazılmmaması için ne yazmalıyım text koduna

Girilen İfadenın Turununu Belirtmelisin. Strıng , İnteger i Double Bişiler Çağrıstırmadımı ? Bunlar temeldır sin:

Hacım c#'tan ileri derece anlıyormusun

Hayır 🙄
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
yeni program yaptım nasıl olmuş
H
hanry006 ⭐ 16y
hesap makınesınde ufak bır eksiklik war.

suan sonuc u sonuc label ınde belırtıyorsun ? bu label program uzerınde kopyalanamaz yanı sadece basıt olarak 2 ıslemın sonucunu goruyorsun. nıye boyle olsun ?

o sonuc u yenı bır textboxa yazdırsan hem kopyalamaya ızın verır hemde gerektıgınde textbox uzerındekı son degerı aldırıp yenı bır ısleme sokabılırsın. yanı sonuc u kullanıcı ezberlemek yerıne 2+2 nın sonucunu 5 le carptırabılır. hem daha kullanıslı hemde bır ust sevıyede gelısmıs bır program olur 🙄 tabı bunlar benım dusuncem. madem bu işe heveslendın , kaynaklara baglı kalma kendı dusuncelerını kat 😉
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y

suan sonuc u sonuc label ınde belırtıyorsun ? bu label program uzerınde kopyalanamaz yanı sadece basıt olarak 2 ıslemın sonucunu goruyorsun. nıye boyle olsun ?

o sonuc u yenı bır textboxa yazdırsan hem kopyalamaya ızın verır hemde gerektıgınde textbox uzerındekı son degerı aldırıp yenı bır ısleme sokabılırsın. yanı sonuc u kullanıcı ezberlemek yerıne 2+2 nın sonucunu 5 le carptırabılır. hem daha kullanıslı hemde bır ust sevıyede gelısmıs bır program olur 🙄 tabı bunlar benım dusuncem. madem bu işe heveslendın , kaynaklara baglı kalma kendı dusuncelerını kat 😉

Tavsiye için saol birde hayırlı olsun rütbe atlamıssın
H
hanry006 ⭐ 16y

Tavsiye için saol birde hayırlı olsun rütbe atlamıssın

tesekkur ederım. su sanıye anladım atladıgımı
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
tesekkur ederım. su sanıye anladım atladıgımı

😁
H
hanry006 ⭐ 16y
son yaptıgın sılkroad ıle ılgılı dowloader programını kaldırmanı ıstemek zorundayım. baska bır sıtenın reklamı acıkca gorunmektedır. 24 saat ıcınde ya yenı reklamsız olanı ekle yada kaldır. 🙄
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
tamam
I
Incandescent_ OP ⭐ 15y
not hesaplayıcı yapıldı yorumlarınızı bekliyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: