Şaka maka saatlerdir arıyorum yakın zamanda çıktı yabancı bir şarkı hatta number one'ın kanalında çıkıyordu sürekli gözlüklü bir adam söylüyordu ( güneş gözlüğü ve PSY değil 😄 ) 3 kısa kelimeden oluşuyor diye hatırlıyorum ... and ... diye ama olmayabilir de 😄
Yardım arkadaşlar dostlar gece uyuyamam aklıma bir şey takıldığı zaman 😄
------------------------------
Bir şarkı vardı dırım dırım dırım diye? Aranan kan bulundu
· 15 Yanıt · 35K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
uppie
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
bende takip ediyorum n1 kanalını en çok aktif olan şarkılardan birisi bu.

Şarkı yabancı ve şarkıcı(!) gözlüklü?Ve 3 kelime.. Şah,dam,ar.(Kelime değildir onlar hecedir hece)
Şarkı yabancı ve şarkıcı(!) gözlüklü?Ve 3 kelime.. Şah,dam,ar.(Kelime değildir onlar hecedir hece)
Birader dalga geçmeyin ne yapabilirim ! Konuyu sil tamam adamalara bak fear1
Temet Nosce
⭐ 17y
Bi kaç kelime daha hatırlayamaz mısın disapprove
Bak alın bunu burdan daral: 😁
Bi kaç kelime daha hatırlayamaz mısın disapprove
Video parti tarzındaydı hocam kelime falan hatırlayabilsem bulacağım da yok çıkmıyor.Hatta şöyle bir ayrıntı vereyim "Carly Rae Jaspen'ın good time şarkısıyla aynı zamanlarda çıkmış olabilir veya erken yada geç " daral:
Temet Nosce
⭐ 17y
Hayatta bulamayız hocam bunu. Ne söz var ne her hangi bir videonun alt fonu olarak kullanılmış bir video var. disapprove
Hayatta bulamayız hocam bunu. Ne söz var ne her hangi bir videonun alt fonu olarak kullanılmış bir video var. disapprove
sacma-ama-yardim-eder-misiniz-d-bulduuuum-d-t272574.html
Bunu bulduysak , onu da buluruz inanıyorum size 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
Bunu bulduysak , onu da buluruz inanıyorum size :D
Konuya çok gülmüştüm ya. Rankü rengenkü nedir 😁 😁
O konuda en azından söz söylemişsin bunda hiçbir şey yok ki. + Dediğin şarkı ile aynı zamanda çıkmış dedin de o şarkı 24 Temmuz'da çıkmış baya olmuş yani sadnessla1
Bunu bulduysak , onu da buluruz inanıyorum size :D
Konuya çok gülmüştüm ya. Rankü rengenkü nedir 😁 😁
O konuda en azından söz söylemişsin bunda hiçbir şey yok ki. + Dediğin şarkı ile aynı zamanda çıkmış dedin de o şarkı 24 Temmuz'da çıkmış baya olmuş yani sadnessla1
neyse artık ben aramaya devam edeyim bari pray:
merak ettim ben de mesajım bulunsun dinlerim 😜
ps: söyleyen adamdan ss koy bari hocam 😄
ps: söyleyen adamdan ss koy bari hocam 😄
merak ettim ben de mesajım bulunsun dinlerim 😜
ps: söyleyen adamdan ss koy bari hocam :D
Yastığa kafamı koydum aklıma geldi 😄
Einstain mode off.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap