Icerige atla
Extraloob

Bir Oturusta Kaç Bira İçersiniz

· 27 Yanıt · 7.3K görüntüleme
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
Soru hade bakalım.
27 Yanıt
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
15-17 bu civarda benim.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bi taraflarımı yırtsam 9 olur. Normal classım 6 dır.
S
Streetwise ⭐ 19y
15-17 bu civarda benim.

Abartmıssın be hacım o kadarda degil 😁 😈
H
hmzsnmz ⭐ 19y
hacım bira içmem şıkkı nerede? 😁
[ek #12654]
B
bannedddd ⭐ 19y
15-17 bu civarda benim.

abartma. o_O
O
os1 ⭐ 19y
hacım bira içmem şıkkı nerede? 😁

+100 😄 😄
E
Espio ⭐ 19y
Kendimi zorlamayı sevmem sonuçta zevk için 7 nin üstüne çıkmam
W
Wrestler ⭐ 19y
bır oturusta harbı dıyorum 15 bıra ıctım o ıctıgımdede 1 hafta kendıme gelemedım:D
T
20 - 23 hemde fondip ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
20 - 23 hemde fondip ^^

Sen fondip 20-23 iç yani bi kasa bira. 10 dk içinde iç.Senin bir yıllık bira ihtiyacını karşılamayan..... ^^ video çekecen koyacan siteye.
S
screamadle ⭐ 19y
Ben alkol kullanmıyorum...
S
screamadle ⭐ 19y
Marifet bugün yaptığım gibi, 2 saat boyunca sifonu akışına bırakıp fıçıdan birayı durdurmadan gelenlere bira doldurmak ve bunu yaptığın halde içki içmemek :p
T
TitusPullo ⭐ 19y
valllahi ortama göre değişir işte. cix bir ortamsa 2 tane içerim.Ama can sıkıntısı varsa tek başımaysa. 5-6 içerim. 6 dan yukar zaten miğde bulantısı yapıyor. O zaman ne anladım bu işte. Zevk ve tad almadıktan sonra. açıkcası 7 den yukar çıkamam.

not: +18 için geçerli olmalı bu anket. 18 yaş altını özendirmeyelim. Alkolun iyi birşey olmadığını belirtmek isterim.Ama şahsen severim ve kullanırım alkolü. Lütfen Heveslenip merak edip kullanmayın. bira veya sigara içmek erkeklik değildir. Bilirim o zamanları küçük yaşlarda derlerdi hep sigara içersen erkek adamsındır diye. Geçin bunları önemli olan ilerisi.
T
Ortama göre 10-12^^
T
20 - 23 hemde fondip ^^

Sen fondip 20-23 iç yani bi kasa bira. 10 dk içinde iç.Senin bir yıllık bira ihtiyacını karşılamayan..... ^^ video çekecen koyacan siteye.

fondip kısmını kaldırıp yapsam olur mu 😊 o kdr videoyu nasıl upload edecem hem baya uzun olur
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Bira fazla içmem zaten hoşuma gitmez ama ben baska bişey kullanıyom ismini vermeyeyim kötü örnek olur 😜
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
birgün 12 tanede acayip olmuştum sabah akşam kuduyodum miğdem buşanıyodu başım dönüyodu ama şimdi 15 tane etki etmiyor ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
birgün 12 tanede acayip olmuştum sabah akşam kuduyodum miğdem buşanıyodu başım dönüyodu ama şimdi 15 tane etki etmiyor ^^

klavyeye kustugun gün mü hacım 😈 😈
[ek #12654]
D
drotalion ⭐ 19y
Bu ne içtiğime bağlı. Rothaus içersem (almanyanın miller i diyeyim) içerim 3 tane falan, snra bunalrı bırakırım. Krombachr içersem 5 tane falan olur (onuda efes gibi düşünün)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: