E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #1 adam yanlıs kalacak ama ekmak parası için köpeğini satıyor!!! 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Azeroth ⭐ 18y 17 yil once #2 Photo gozukmuyor sorun bende mi bilmiyorum ama ss'yi goremedim 🙄 ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 17 yil once #3 ya bende görünüor imageshack te ztn sorun var hizli resim den upload ettim ondada sorunmu var acaba 😞 bıktım bu sitelerden hiç biri düzgünce çalısmıor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #4 hehe bi kopeğim var onu da satıyorum 😄 komik olmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #5 hehehe cok komık..bır charın ıcler acısı dramı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #6 Eski günlerim aklıma geldi 😐 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Azeroth ⭐ 18y 17 yil once #7 Herkez görebildiğine göre sorun bende ofh 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Direc-T ⭐ 18y 17 yil once #8 Foto Gözükmiyo yafs... Ama Cok merak ettim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #9 hehehe cok komık..bır charın ıcler acısı dramı :D 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #10 hehe bi kopeğim var onu da satıyorum 😄 komik olmuşen son paragraf yerde de ingilizce olsun die "dog" yazmış 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil