------------ ..............-----------------
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
^^^ Bir Kaç SS Daha ^^^
· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
OHAAA O SOSLAR NE LANNN
😎
_
__Thieves__
⭐ 19y
sos olayına bıttım ama gercek mi ps mi ?
😱
😱
Onlar sosun beyler tamame gerçek silkroad da yapılan bir yarışma bu adını unnutum hatta:
1. ci olan 5000$
2. ci olana 3000$
3. cü olana da 1000$ veriyolarda yanlış hatılryamıyosam, hemde Joymax yapıyordu adını unuttum.GNGWC gibi bireşy di sanırım
1. ci olan 5000$
2. ci olana 3000$
3. cü olana da 1000$ veriyolarda yanlış hatılryamıyosam, hemde Joymax yapıyordu adını unuttum.GNGWC gibi bireşy di sanırım
Onlar sosun beyler tamame gerçek silkroad da yapılan bir yarışma bu adını unnutum hatta:
1. ci olan 5000$
2. ci olana 3000$
Evet GNGWC bi türkler katılmadı beyler bu sene birisi katılsında Türkiye'nin adını duyursun ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!.....
Aynen
Guzel Ssler 😈
soslarrrrrrrrrrrrr ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
soslarrrrrrrrrrrrr ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
son resim bi eventten çekilmiş en çok canavar kesen kazanıyo ama ödül ne bilmiyorm :?!!
😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap