Arkadaşlar Her Sayfa Acısımda Aşağıda Beliren Bir Reklam Panosu Cıkıyor ve Ben Bndan Sıkıldım
Kapat Diyorum Bir Dahaki Sayfada Tekrar Çıkıyor Buna Bi Çözüm Bulabilirmiyiz ? ☕
Bir istek ...
· 12 Replies · 1.6K views 0 reading
12 Replies
Arkadaşlar Her Sayfa Acısımda Aşağıda Beliren Bir Reklam Panosu Cıkıyor ve Ben Bndan Sıkıldım
Kapat Diyorum Bir Dahaki Sayfada Tekrar Çıkıyor Buna Bi Çözüm Bulabilirmiyiz ? ☕
Adı üstünde "Reklam" 😎 👍
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !reklamlar olmadan firmalar olmaz ki güzelim hem neyi nereden almanız gerektiğini vurguluyoruz.
Sen dua et yan tarafta ''MSN çıtırkız online'' yazan ve sayfayı yukarı çıkartdıkça sen gelen reklamlar yok.
Sen dua et yan tarafta ''MSN çıtırkız online'' yazan ve sayfayı yukarı çıkartdıkça sen gelen reklamlar yok.
😈 😁
😁 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
.com
😁 😁
Aslında Benim Açıklamak İstediğim Bundan Rahatsız Oldugumdu Bu Kadar Tepki Beklemiyordum :evil:
😁 😁
Aslında Benim Açıklamak İstediğim Bundan Rahatsız Oldugumdu Bu Kadar Tepki Beklemiyordum :evil:
tepki o kadar da sert degil ki. sadece reklam olmadan carkin dönmeyecegini ifade etmeye calisiyoruz.
Bi Çözüm Bulunamasına Ragmen Tesekkürler İsterseniz Kilitlersiniz 👍
Silinebilir
ps:yanlıs yere yazdım :)
ps:yanlıs yere yazdım :)
Bi Çözüm Bulunamasına Ragmen Tesekkürler İsterseniz Kilitlersiniz 👍
kilite karşıyız canımcım ☕
Log in to write a reply.
Log In