Icerige atla
Extraloob

Bir istek ...

· 12 Replies · 1.6K views
Q
Quxera OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Her Sayfa Acısımda Aşağıda Beliren Bir Reklam Panosu Cıkıyor ve Ben Bndan Sıkıldım
Kapat Diyorum Bir Dahaki Sayfada Tekrar Çıkıyor Buna Bi Çözüm Bulabilirmiyiz ?
12 Replies
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Arkadaşlar Her Sayfa Acısımda Aşağıda Beliren Bir Reklam Panosu Cıkıyor ve Ben Bndan Sıkıldım
Kapat Diyorum Bir Dahaki Sayfada Tekrar Çıkıyor Buna Bi Çözüm Bulabilirmiyiz ?

Adı üstünde "Reklam" 😎 👍
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
reklamlar olmadan firmalar olmaz ki güzelim hem neyi nereden almanız gerektiğini vurguluyoruz.
T
Torquel ⭐ 19y
Sen dua et yan tarafta ''MSN çıtırkız online'' yazan ve sayfayı yukarı çıkartdıkça sen gelen reklamlar yok.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sen dua et yan tarafta ''MSN çıtırkız online'' yazan ve sayfayı yukarı çıkartdıkça sen gelen reklamlar yok.

😈 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

😁 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y

.com
Q
Quxera OP ⭐ 19y

😁 😁

Aslında Benim Açıklamak İstediğim Bundan Rahatsız Oldugumdu Bu Kadar Tepki Beklemiyordum :evil:
B
belgther ⭐ 19y

😁 😁

Aslında Benim Açıklamak İstediğim Bundan Rahatsız Oldugumdu Bu Kadar Tepki Beklemiyordum :evil:

tepki o kadar da sert degil ki. sadece reklam olmadan carkin dönmeyecegini ifade etmeye calisiyoruz.
Q
Quxera OP ⭐ 19y
Bi Çözüm Bulunamasına Ragmen Tesekkürler İsterseniz Kilitlersiniz 👍
Q
Quxera OP ⭐ 19y
Silinebilir
ps:yanlıs yere yazdım :)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bi Çözüm Bulunamasına Ragmen Tesekkürler İsterseniz Kilitlersiniz 👍

kilite karşıyız canımcım ☕

Log in to write a reply.