Sayın Yönetim Ben Ulu Önderimiz M.Kemal Atatürk Adına Bir Bölüm Açılmasını İstiyorum.
Bir İstek
· 26 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
sanırım bu sitenin konusuna uygun olmaz.. silkroad bilgi paylaşım sitesinde olmaz gibi geliyor..
sanırım bu sitenin konusuna uygun olmaz.. silkroad bilgi paylaşım sitesinde olmaz gibi geliyor..
Konu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ise bal gibi de olur. Wink Ayrıca dediğine bakacak olursak Silkroad ile ilgili olmayan bir sürü kategori var forumda. En basit örneği kızlar ile ilgili olan kategori. Very Happy
Ben de MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili bir kategori açılması taraftarıyım. extraokk
Peki diyelimki acildi
Ne olacak orada ne yapmayi planliyorsunuz Question
Peki diyelimki acildi
Ne bileyim Atatürk ile ilgili bir arşiv var ben de içinde güzel şeyler var paylaşabilirim. Yani paylaşacak bir sürü şeyler var. Wink
Atatürkle ilgili bölüm açlısın hayat öyküsü resimleri gibi konular yer alır
(ben gönüllü günceller ve haberler de koyarım)
Aynen. Cool
tbrklr walla cok ii dsünülms
Evet Açılacak Mı Açılmayacak Mı
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ben yeni bi bolum açılmasın ama Güzel bi Sabit topik yapılırsa süper olur
Evet Açılacak Mı Açılmayacak Mı
extraloob topice damlamali yoksa sanmiyorum Confused
pek bir aktiflik olmaz açtığımızla kalırız ama gene de düşünmek lazım Wink
her ne kadar guzel dusunceler olsa da art niyetli kendini bilmezler damlarlar bu konulara en iyisi kalbinizde devam etsin sevgimiz gostermesek de
Evet simdi birden dusundumde:
mesela konuyu actik 1 2 ay gecti, birgun bir bakariz birisi bayraga birisi ataya saymis sovmus
benim burum kemiklerim sizlar Confused
mesela konuyu actik 1 2 ay gecti, birgun bir bakariz birisi bayraga birisi ataya saymis sovmus
benim burum kemiklerim sizlar Confused
her ne kadar guzel dusunceler olsa da art niyetli kendini bilmezler damlarlar bu konulara en iyisi kalbinizde devam etsin sevgimiz gostermesek de
bu açıdan bakmak lazım konuya ve konu hassas Wink
+1907 extrabeer
pek bir aktiflik olmaz açtığımızla kalırız ama gene de düşünmek lazım Wink
ya bencede olmaz..herkes birden paylaşıcak..sonra durucak topiğe bile bakmıycak aynı Ödev Paylaşım yeri gibi..ordada fazla bir hareketlilik yok gerek yok..böyle konulara Off topicte paylaşabilirsiniz.. extraokk Atatürk ve Hayatı diye açarsınız..herşeyini paylaşırsınız edersiniz Sabit olur bu kadar gerek yok özel bir yerin açılmasına. extraokk
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
+1500
okan abi tek atatürkle ilgili olmasın diyosanız diğer devlet büyükleride açılacak bölümde olsun
ismet inönü
turgut özal
süleyman demirel gibi extraokk
ismet inönü
turgut özal
süleyman demirel gibi extraokk
sıyası konuların sıteye zarar vereceğı kanısındayım Confused
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap