Daha ekrana sığmayan 5-6 tane daha var mini map den bakabilirsiniz sadece kırmızı noktaların 1 tanesi normal mob 🤝
- Resim Silinmiş.
Bir hafta boyunca aynı slotta kasmanın sonucu :)
· 22 Replies · 1.9K views 0 reading
22 Replies
Aç kes str bowsun ^^
e bro kesseydin str bowsun ztn ölmessin 🤔
zyagaga mesajlar daha cok dikkatımi çekti
ozannnnnn
gelsene l.n spota ozannnn
pardon spottaymışsın 😄
😆 😆
ozannnnnn
gelsene l.n spota ozannnn
pardon spottaymışsın 😄
😆 😆
Mannaka bak hem str-bowsun kessene makara:
95 champion olunca yemiyo 😊 1 tanesi 5 k vuruyo
Mind bow kullansaydın görürdüm ben seni 😁
Ayrıca o slota 1hafta boyunca senden başka kimse mi gelmedi 🙄

K
KimYooShin
⭐ 15y
oha... ya xD
Mind bow kullansaydın görürdüm ben seni 😁
bunlar yüzünden sadece anti devil bow ve strong bow kullanıyorum sekipde kırılmasın diye 😊 slota gelen olduda bir dimmension luk işleri var 😊
ah iste burda sana ks yapacak 2 3 wizz xbow tadından yenmez kes kac sonra mısırını al katliamı izle 😊
buda benden lol ^^

Spoiler

ah iste burda sana ks yapacak 2 3 wizz xbow tadından yenmez kes kac sonra mısırını al katliamı izle :)
bu muhabbet yüzünden kimse ks yapmaz oldu whiteangel
ah iste burda sana ks yapacak 2 3 wizz xbow tadından yenmez kes kac sonra mısırını al katliamı izle :)
bu muhabbet yüzünden kimse ks yapmaz oldu whiteangel
Kim yapabilir ki 😁
Alex'den Başka Yerde LTP Haram Artık. Alexde Alan Çok Geniş Olunca Dimensionlar 2km Uzaklıkta Cıkıyo 🍺
Kurt varsa ona daldır
1 hafta kasmaya gerek yok valla öyle bi saçmalıkki bu görüntüyü tek geceden sonra verebilirim 😄
Ben alex de karış karış arıyorum en son aşağı mahalleye gidiyorum orada buluyorum
43lw Wiz charımda bile dimensionlara dalma acık... ki 5envy ile cebelleşiyor... STR bow olacak tırsman garibime gitti daral:
Charın Sağlamsa Dal Gitsin Baktın Olmuyor Zerkle Vigorla 😄 snowuda açtın mı tamam 😄
C
compassionate
⭐ 19y
kes kes te napıcan bana göre. dünya key çıkacak eğer maksat oysa. zaten stallarda 1 m e satılıyo kesmeye çalışırken exp kaybedeceğine elleme derim
Log in to write a reply.
Log In