J JusTPLaY OP ⭐ 17y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Barzo ⭐ 19y 15 yil once #2 ben guild açtım 2 lv yaptım bunun yüzünden daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JusTPLaY OP ⭐ 17y 15 yil once #3 haha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 15 yil once #4 Ben 86 Level ım Kokuru lardan yada banditlerden düşürürmüyüm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JusTPLaY OP ⭐ 17y 15 yil once #5 evet ama parti de senden düşükler olması lazım bide itemli parti olması lazım 😊 bende onglarda düşürüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuS3 ⭐ 18y 15 yil once #6 Devil hic bukadar degersiz gozukmemisti gozume daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurnHouR ⭐ 15y 15 yil once #7 Devil hic bukadar degersiz gozukmemisti gozume daral:+31 sin: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A akreps ⭐ 19y 15 yil once #8 %5'lik devil den ne olur ya göstermelik bunlar.. çocuk avutuyorlar. summer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil