Icerige atla
Extraloob

Bir Gün Sen Düşersen Ben de Seni Kaldıracağım!

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
The47
The47 OP ⭐ 18y
Deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."
11 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
🙄
J
Jaysean ⭐ 18y
🙄
M
Macro ⭐ 19y
Kardeşlik budur 🤝 Yaşasın halkların kardeşliği.
The47
The47 OP ⭐ 18y

😘 ❤️
M
Macro ⭐ 19y
Mersin'de merkez Akdeniz İlçesi'nde Van'daki depremzedelere gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyasında 10 TIR dolusu acil ve temel ihtiyaç malzemesi toplandı. Yüklenen 3 TIR, afet bölgesine gönderilirken, malzemeler arasında en dikkat çekici olanları ise evlilik hazırlığı yapan genç kızların çeyizleri oldu.

http://www.haberler.com/genc-kizlar-dep ... 27-haberi/
T
tenpanter ⭐ 17y
helal olsun 😢
lemonade
lemonade ⭐ 17y
helal olsun 😢
.NET
.NET ⭐ 19y
Ailem de bir miktar para yollamıs. Devlet ile degil devlete verilen paranın nereye gittigi kimin cebine girdigi belli degil Deniz Feneri durumu onundeyken yapmazlar boyle bir sey. 1. elden vermisler. Ben de esyalarımı topluyorum daha yeni aldıgım gomlek pantolon montlarımı posede koyuyorum kargo ile gönderecegim
[F New]Solo Gitarist
A
Avasin ⭐ 17y

❤️
T
Helal olsun sana.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: