Bugüne kadar kadın olarak yaşayan Myanmar?lı 21 yaşındaki Thin Sandar?ın bir gecede göğüslerinin küçülüp penisinin çıkarak erkeğe dönüşmesi konuşuluyor. 21 Haziran gecesi dolunayda meydana geldiği öne sürülen bu ani dönüşümü ilahi bir işaret olarak algılayan binlerce Myanmar?lı, Thin Sandar?ı görebilmek için yaşadığı köye akın ediyor.
Hayatı boyunca erkek olmak istediğini söyleyen Sandar?ın durumunu araştıran doktorlar, doğum raporunda ?kız? olarak görülen gencin çift cinsiyetli (hermafrodit) olduğu görüşünde. Sandar?ın şu anda tam anlamıyla bir erkeğin vücut yapısında olduğunu belirten doktorlar bu şaşırtıcı değişimin doğruluğundan emin olmak için resmi raporların beklendiğini belirtiyorlar.
Ps : Yuh..
"Bir Gece Göğüslerim Yok Oldu!"
· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
S
SwitchBack
⭐ 19y
Harbiden yuh . Doğruysa eğer düşünemiyorum bir gecede kız olduğumu 🙄
Harbiden yuh . Doğruysa eğer düşünemiyorum bir gecede kız olduğumu 🙄
+1 😱 😱
L
last_knight
⭐ 19y
ahaha neler oluyor 😄
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
görmek içinmi nasıl yani 😄 😄
180 dönmek bu olsa 😊
T
Tarantella
⭐ 19y
bi dk anlamadım ben..insanlar niye görmek için akın ediyor ? amcam böyle sanat eseri gibi sergiliyor mu evinde cinsel organını ? ^^
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
Bu haberin 2005 yılından kaldıgını söylesem ne dersiniz?
Bu haberin 2005 yılından kaldıgını söylesem ne dersiniz?
Bana yeni iletildi?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bir kez de adam akıllı bır bılgı bır paylasım yapsam dısımı kıracagım be guzelım.. cogunluk gıbı bu da feyk..
H
Heisenberg
⭐ 19y
bi dk anlamadım ben..insanlar niye görmek için akın ediyor ? amcam böyle sanat eseri gibi sergiliyor mu evinde cinsel organını ? ^^
Görmediğin şeyi olmuş hesabı... 🎅 😄 😈 😁
Görmediğin şeyi olmuş hesabı... 🎅 😄 😈 😁
😄 😄 😄
M
Misproject
⭐ 19y
çüşş başka bişi demiyom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap