Eveeet arkadaşlar bir farm & bir anılarla dolu uzun 40 - 50 gün daha 😊 ee yol uzun tabi 2m ama arkadaslarla farm paha bıcılemez 40günün nasıl gectıgınızı anlamıcagımızdan eminim ^^ Başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun
Server : Pacific
- Resim Silinmiş.
Not : Package Kullanıyorum (:
Bir Farm Hikayesi (Forumlarda):D
· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
eskiden Pasificde Warmıydn ??
H.o inş İstediginz sürede istediginiz Spyi kasarsınz
H.o inş İstediginz sürede istediginiz Spyi kasarsınz
Aslında pacificte 4-5 aydır varım gecen sene bu charı almıstım 72 yapıp arkadasımla glavier actık onlara 2şer M sp kastıktan sonra bıraz bekledık 85 oldu bu char arkadası cagırdık zorla swye sımdı ona farm yapıyoruz 2m sp icin (: hedefım 40-50 gun cıvarı aslında ama aksılık olmazsa.. bakalım 😊
allah sabır versin sana tabi banada bende kasıyom şuan 😄 dlvl yapıyom
pt nasıl summer3:
PS:birinde v yi unutmuşum 😄 pLChar 😄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
pt nasıl summer3:
- Resim Silinmiş.
partyde 27 oyunda 26lvlsın 🤔
bug olmuş bak 😄
Judas pacificte ezık cok oldugu ıcın bendede ptler ole oluyor xD ama 4 char yada daha fazla char acınca bırı kapandıgında pc cok kasıp dc werıyor nıye boyle yapıyor bu pc ya nasıl duzeltcem
PS:2GB RAM 1GB Ekran Kartı
bilmiyorum:) bende 4gb ram ddr 1gb ddr 3 ekran kartı var bir gıdım kasıt yok win 7 kullanıyorum bide.
olympusta ezik yok pt ye alayım ben sokuyom 😄
olympusta ezik yok pt ye alayım ben sokuyom 😄
kasmaz tabi 😄
N
NweRBaCkDown
⭐ 16y
Eveeet arkadaşlar bir farm & bir anılarla dolu uzun 40 - 50 gün daha 😊 ee yol uzun tabi 2m ama arkadaslarla farm paha bıcılemez 40günün nasıl gectıgınızı anlamıcagımızdan eminim ^^ Başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun
Server : Pacific
- Resim Silinmiş.
Not : Package Kullanıyorum (:
Yes MyDReamLove Bnde Cıkmışm =) 😄
ahahaha:D nerelerdesin sen bugun xD
N
NweRBaCkDown
⭐ 16y
ahahaha:D nerelerdesin sen bugun xD
Dc 😄 ... oyunu atıp duruo =)
Judas pacificte ezık cok oldugu ıcın bendede ptler ole oluyor xD ama 4 char yada daha fazla char acınca bırı kapandıgında pc cok kasıp dc werıyor nıye boyle yapıyor bu pc ya nasıl duzeltcem
ekran kartı sürücünü yenile. bendede oluyodu aynı sorun meyersem yeni aldıgım ekran kartını desteklemiyomus ana kartım 🤝 degisince duzeldi ekran kartını
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap