Icerige atla
Extraloob

Bir Farm Hikayesi (Forumlarda):D

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Eveeet arkadaşlar bir farm & bir anılarla dolu uzun 40 - 50 gün daha 😊 ee yol uzun tabi 2m ama arkadaslarla farm paha bıcılemez 40günün nasıl gectıgınızı anlamıcagımızdan eminim ^^ Başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun

Server : Pacific

- Resim Silinmiş.

Not : Package Kullanıyorum (:
14 Yanıt
C
Caca0x ⭐ 16y
eskiden Pasificde Warmıydn ??

H.o inş İstediginz sürede istediginiz Spyi kasarsınz
H
hiper OP ⭐ 18y
Aslında pacificte 4-5 aydır varım gecen sene bu charı almıstım 72 yapıp arkadasımla glavier actık onlara 2şer M sp kastıktan sonra bıraz bekledık 85 oldu bu char arkadası cagırdık zorla swye sımdı ona farm yapıyoruz 2m sp icin (: hedefım 40-50 gun cıvarı aslında ama aksılık olmazsa.. bakalım 😊
J
Judas ⭐ 19y
allah sabır versin sana tabi banada bende kasıyom şuan 😄 dlvl yapıyom
J
Judas ⭐ 19y
pt nasıl summer3:
PS:birinde v yi unutmuşum 😄 pLChar 😄
- Resim Silinmiş.
D
darkblade ⭐ 18y
pt nasıl summer3:
PS:birinde v yi unutmuşum 😄 pLChar 😄
- Resim Silinmiş.

partyde 27 oyunda 26lvlsın 🤔
J
Judas ⭐ 19y
bug olmuş bak 😄
H
hiper OP ⭐ 18y
Judas pacificte ezık cok oldugu ıcın bendede ptler ole oluyor xD ama 4 char yada daha fazla char acınca bırı kapandıgında pc cok kasıp dc werıyor nıye boyle yapıyor bu pc ya nasıl duzeltcem

PS:2GB RAM 1GB Ekran Kartı
J
Judas ⭐ 19y
bilmiyorum:) bende 4gb ram ddr 1gb ddr 3 ekran kartı var bir gıdım kasıt yok win 7 kullanıyorum bide.
olympusta ezik yok pt ye alayım ben sokuyom 😄
H
hiper OP ⭐ 18y
kasmaz tabi 😄
N
Eveeet arkadaşlar bir farm & bir anılarla dolu uzun 40 - 50 gün daha 😊 ee yol uzun tabi 2m ama arkadaslarla farm paha bıcılemez 40günün nasıl gectıgınızı anlamıcagımızdan eminim ^^ Başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun

Server : Pacific

- Resim Silinmiş.

Not : Package Kullanıyorum (:

Yes MyDReamLove Bnde Cıkmışm =) 😄
H
hiper OP ⭐ 18y
ahahaha:D nerelerdesin sen bugun xD
N
ahahaha:D nerelerdesin sen bugun xD

Dc 😄 ... oyunu atıp duruo =)
S
Soulog ⭐ 16y
Judas pacificte ezık cok oldugu ıcın bendede ptler ole oluyor xD ama 4 char yada daha fazla char acınca bırı kapandıgında pc cok kasıp dc werıyor nıye boyle yapıyor bu pc ya nasıl duzeltcem

PS:2GB RAM 1GB Ekran Kartı

ekran kartı sürücünü yenile. bendede oluyodu aynı sorun meyersem yeni aldıgım ekran kartını desteklemiyomus ana kartım 🤝 degisince duzeldi ekran kartını

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: