Buyrunuz.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Silahı npcye satasım geldi. summer2:
Bir Challenge Stone Klasiği diyorum ben.
· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
:D:D:D Cok iLginç Arada Buga giriyor üst üste PatLıyor Soradan Baya yüksek oLuyor Bendede oLmustu IsınLanıp BaS hacı :H
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
Bende benim shieldı satıcam npcye çok az kaldı 30 tane stone bastım 12 den yukarı çıkmadı aynı durumdayız hak veriyorum 😊
3 gün önce bow aldım 4>4 4>4 4>4 5 defa üstüste failed 80 tane stone dan sonra crti 10 yapabildim. phy daha kötü 100 den fazla stone gitti +42 de kaldı. oyun boş olunca oyuna gariplik oluyo hiç bişey tutturamıyorum.
8-4 , 4-4, 4-8 hiç şansın yokmuş yaa. 🙄
çok normal 😄 bende böle bastım bastım 40-50-60 stone en sonra 5m param kaldı bi tane stone çektim bir çaktım 2den 12 XD
durabilty bastım 2 oldu sonra XD
sro nun yeni alchemy sistemi çok berbat kim ne derse desin eski sistemde alchemy tablet basma daha güzeldi
Baro seninki bişemi ben ova daggere 250 yakın Challenge harçadım san olan şeyleri söliyim 4-8-11 bundan yukarı çıkmıyo bu'n babasını yaptım 3 tane crt21 silahımı patlatdım gine olmadı gine olmadı sisdem belli 4-8-11 😁 😁
250+ Stone harcadim ve sonuç™
- Resim Silinmiş.
Son hali
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Son hali
- Resim Silinmiş.
En sinir olduğum tablet ya bi türlü geçmiolar 😞
geçmiş olsun =)
çok normal 😄 bende böle bastım bastım 40-50-60 stone en sonra 5m param kaldı bi tane stone çektim bir çaktım 2den 12 XD
😆 makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap