Icerige atla
Extraloob

Bir bilgisayar da 8 li party kurma.

· 29 Yanıt · 16K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
İşlemcin laptoplara göre gene iyi + tahmin ediyorum laptopundaki ızgara ve iç fanı kaliteli aksi halde ısınır hemen. ☕

O kadar detaya inmiyorum ben, sonuçta sorunsuz şekilde açabildim charları. ^^

Ömrünü kısaltıyorsun ama haberin olsun 😊 cool2:

Maksimum ömrü zaten 5 sene, 2 senedir kullanıyorum. 3 seneye zaten yenisini alırım. 😊
X
Xperyon ⭐ 15y
Çeşitlilik var diyorsan problem yok o zaman 🍺
K
kaos77 ⭐ 18y
laptopla 8 çar felan kasılmaz ne kadar iyi olursa olsun çok ısınır, dedikleri dogru işlemci çok önemli değil rem önemli kabaca bir hesapla 1 çar açmak için 1 gb rem lazım 8 çar için 8 gb rem lazım, benim laptopda 2.nesil i5 işlemci 4 gb rem 1gb ekran kartı ile yaz aylarında 4 çar bile açamıyorum işlemcinin üstüne su torbası koysamda 3 tane vantilator gibi fanla sogutsamda 4 çarı zor açıyor açsada resetliyor. tavsiyem 80 üsdü bi dunya çar alacagına 1 tane 101 üsdü adam gibi münkünse staf çar al geri kalan 7 çarı sıfırdan kasarsın. makına tavsiyem masausdu olsun rem 8gb ekran kartı 1gb olsun yeter.

Yanlış bilgilendirilmişsin. İşlemci senin makina hızının anahtarıdır + sen silkroad açarken işlemcin ne kadar sağlamsa ramden o kadar az yer açtığın dosya,işlemcisi düşük bir bilgisayarda 8 tane sro açmaya kalkarsan ram'e aşırı yüklenme yapar ve ram'i yakarsın yani Ram'le iş bitmiyor.
👍

bende 3 laptop 2 masausdu bilgisayar var tecrübe konuşuyor sagdan soldan duyumlara göre bişey yazmıyorum, mesela masausdu cihazımın biri 4gb rem ddr, ekrankartı 256, amd işlemci 1,8 ghz tek cekirdek eski bi cihaz yani 3 car sorunsuz acıyor ekrankartı yetse 4 carda acacak 4gb remin 3 ünü bot kullanıyor.
X
Xperyon ⭐ 15y
Bak okumuyorsun sanırım ben sana ne diyorum açamazsın diyormuyum açarsın " RAM " ' de bir güzel yanar belli bir süre sonra.İşlemciye fazla gerek yok diye dedirten nedir sana bilmiyorum ama başka yerde deme adama gülerler.Ek olarak bunun üzerine git bir Pc teknisyeni veya donanımcılarla konuş.
V
Von Dutch ⭐ 17y
Bak okumuyorsun sanırım ben sana ne diyorum açamazsın diyormuyum açarsın " RAM " ' de bir güzel yanar belli bir süre sonra.İşlemciye fazla gerek yok diye dedirten nedir sana bilmiyorum ama başka yerde deme adama gülerler.Ek olarak bunun üzerine git bir Pc teknisyeni veya donanımcılarla konuş.

Ram'in Yanması Kolay Değil Eyer Kaliteli bir ram varsa yanmaz ben 8 char acıyorum haftada 1 gun kapatıyorum 8gb ram var hiç kasmıyor ustune cs 1.6 oynuyorum cpu %45 i geçmiyor saglam sogutucun oldukdan sonra gerisi kolay.
C
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımda 30 char açabiliyorum rahat bir şekilde 30 chardan sonra sına ise izin vermiyor joymax tek ip adresinden 30 char girebilirsiniz diyor izin verse sanırım 40 char açabilirim.
Ayrıca notebook te ise 8 char çok rahat açabiliyorum. notebook ta 2 yıllık yani 2 çekirdek sizler nasıl i3 veya i5 bilgisayarlarla açamıyorsunuz anlam veremiyorum.
Eğer ince ayarlar ile oynarsanız 8 chardan fazla açacağınıza inanıyorum.
2 masaüstü ve 1 notebook bilgisayarım ile toplam 54 char rahat açıyorum
herşeyin püf noktası var tabii :))
_
Arkadaşlar Buda beni Bilgisayarım... 😊 Ne kadar çar istersem o kadar açarım....

S
spidernail ⭐ 16y
laptopla 8 çar felan kasılmaz ne kadar iyi olursa olsun çok ısınır, dedikleri dogru işlemci çok önemli değil rem önemli kabaca bir hesapla 1 çar açmak için 1 gb rem lazım 8 çar için 8 gb rem lazım, benim laptopda 2.nesil i5 işlemci 4 gb rem 1gb ekran kartı ile yaz aylarında 4 çar bile açamıyorum işlemcinin üstüne su torbası koysamda 3 tane vantilator gibi fanla sogutsamda 4 çarı zor açıyor açsada resetliyor. tavsiyem 80 üsdü bi dunya çar alacagına 1 tane 101 üsdü adam gibi münkünse staf çar al geri kalan 7 çarı sıfırdan kasarsın. makına tavsiyem masausdu olsun rem 8gb ekran kartı 1gb olsun yeter.

Yanlış bilgilendirilmişsin. İşlemci senin makina hızının anahtarıdır + sen silkroad açarken işlemcin ne kadar sağlamsa ramden o kadar az yer açtığın dosya,işlemcisi düşük bir bilgisayarda 8 tane sro açmaya kalkarsan ram'e aşırı yüklenme yapar ve ram'i yakarsın yani Ram'le iş bitmiyor.
👍

Arkadaşın da dediği gibi hızı sadece RAM'e bağlamak tam bir acemi(Liseli) mantığıdır. i7 işlemcin olsun 2gb ram olsa bile dilediğin kadar char açabilirsin. İşlemcinin işlevini bilerek yorum yapalım lütfen.
S
SURGEON ⭐ 19y
ben 2-3 sene önce 18 tane yi rahatça açıyordum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: