Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once #1 😁 😁 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Y Yukie ⭐ 19y 17 yil once #2 ZUHAHAHAHAH😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaHope ⭐ 19y 17 yil once #3 😁 😁 yarıldım zuhahaha 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T thaemirhaeN_ ⭐ 18y 17 yil once #4 Zuahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #5 Komik... ➡️ 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Etteman ⭐ 18y 17 yil once #6 hehe güzelmiş teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #7 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CacaO ⭐ 18y 17 yil once #8 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 17 yil once #9 guzeLdi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LOveLyDaYs ⭐ 19y 17 yil once #10 bende bişi dicekler sanDım be 😄 ahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #11 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aresa ⭐ 19y 17 yil once #12 hahahaha çatLıcam şimdi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MoonLife ⭐ 19y 17 yil once #13 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Anthem ⭐ 18y 17 yil once #14 zueee cok komik bea:D sahiden garantili 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 17 yil once #15 o kadar da komık degıl aslnda ama paylasım ıcın teskkurler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 17 yil once #16 Zevkler ve renkler tartışılmaz 😊 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #17 nihahahaha 😁 😁 😁 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mumya307 ⭐ 19y 17 yil once #18 komik 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Castiela ⭐ 18y 17 yil once #19 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StarkDrache ⭐ 19y 17 yil once #20 Bendeki Olay Çok Komiktti En Başta İLk Kısmını Gösterdi Ben Diğer Çıgırmayı Beklerken Kuş Gribine Yenik Düştüyü Gördüm 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil