Icerige atla
Extraloob

Bir acayip sigara yasağı

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
- İkamete mahsus konutlar hariç olmak üzere, kahvehane, kafeterya, birahane, nargile içilen mekânlar, dernek ve vakıflara ait lokaller gibi eğlence hizmeti verilen işletmeler ve lokantalar dahil kamu ve özel hukuk kişilerine ait tüm binaların kapalı alanlarında tütün ürünleri tüketilmeyecek

Nargile kafeler kapanabilir.

- Taksi hizmeti verenler dahil olmak üzere karayolu, demiryolu, denizyolu ve havayolu toplu taşıma araçlarında tütün ürünleri tüketilmeyecek.

- Özel eğitim ve öğretim kurumları dahil olmak üzere ilk ve orta öğrenim kurumları ile okul öncesi eğitim kurumlarının, dershanelerin, kültür ve sosyal hizmet binalarının kapalı alanları ile birlikte açık alanlarında da tütün ürünleri tüketilmeyecek.

Üniversitelerde sigara yasağı demek sanırım.

- Otelcilik hizmeti verilen işletmelerin, tütün ürünleri tüketen müşterilerin konaklamasına tahsis edilmiş odalarında standartlara uygun havalandırma tertibatı bulunacak. Tahsis edilen bu odaların mümkün olduğunca aynı kat ve koridor gibi müstakil bölümlerde yer alması sağlanacak.

Hiç zannetmiyorum yapılacağını.

- Açık havada yapılan her türlü spor, kültür, sanat ve eğlence faaliyetlerinin yapıldığı yerler ile bunların seyir yerlerinde tütün ürünleri kullanılmayacak, bu tesislerde tütün ürünlerinin tüketilmesine mahsus alanlar oluşturulması halinde bu alanlar toplam seyir alanının yüzde 50’sini geçmeyecek ve ortamda bulunan diğer kişilerin etkilenmesini önleyecek şekilde düzenlenecek.

Barisa Rock'da, Rock'n Coke'da ya da Zeytinli Rock festivalinde sigara yasağını dinleyeni döverler.
17 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
Ayvayı yedik Ps oynarken içiyordum ps kafede oynadığım için yasak var zevk almaz bir hale gelicek ps oynamakta
M
Macro OP ⭐ 19y
Ayvayı yedik Ps oynarken içiyordum ps kafade oynadığım yasak var zevk almaz bir hale gelicek ps oynamakta

Senin nick anlaşılan Parliement Night Blue'dan geliyor 😈
E
eLempTRa ⭐ 18y
nedir anlamıyorum adam rakısını iççek yanında sigara içmesse delirir (bizzat ben) 😄
P
Presence ⭐ 19y
Ayvayı yedik Ps oynarken içiyordum ps kafade oynadığım yasak var zevk almaz bir hale gelicek ps oynamakta

Senin nick anlaşılan Parliement Night Blue'dan geliyor 😈

Valla bravo 😄

İçki yudumlarken Aqua Blue Normalde night 😄
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Bu yasaklar varken sigarayı nerede içiçez ,sigara satmasınlar o zaman 😈 😆
L
Leet1 ⭐ 19y
Herkes tuvaletlere doluşacak heryer lise tuvaleti ortamı olacak tuvaletler duman altı göz gözü görmüyor 1 metre uzağındaki adamı puslu görüyorsun hoca içeri giriyor milleti ayırt edemiyor boğulmamak için çıkıyor çıkışta bekliyor tuvaletin , arama yapıyor paketleri cebe indiriyor çakmak koleksiyonu yapıyor pakete hiç para ödemiyor vsvs xD

Zamlarda peşpeşe geldi yasaklarda bıraktıracaklar öyle yada böyle..

Kimse etkili olmaz demesin zamanla olacak

Bkz ; Eskiden belediye otobüslerinde püfür püfür içiyorlardı ona yasak geldi herkes olurmu öyle şey dedi ama şimdi hiç otobüste içen kalmadı
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hayırlı olsun ^^
Yine de minibüs şöförlerinin püfür püfür içeceğine eminim 😊
Windy
Windy ⭐ 19y
Herkes tuvaletlere doluşacak heryer lise tuvaleti ortamı olacak tuvaletler duman altı göz gözü görmüyor 1 metre uzağındaki adamı puslu görüyorsun hoca içeri giriyor milleti ayırt edemiyor boğulmamak için çıkıyor çıkışta bekliyor tuvaletin , arama yapıyor paketleri cebe indiriyor çakmak koleksiyonu yapıyor pakete hiç para ödemiyor vsvs xD

Bkz ; Eskiden belediye otobüslerinde püfür püfür içiyorlardı ona yasak geldi herkes olurmu öyle şey dedi ama şimdi hiç otobüste içen kalmadı

Bkz ; Bizim okulun her katındaki erkekler tuvaleti 😄 1 dal = 50krş 😈
E
Exa ⭐ 17y
İyi oldu bence başkasının zararı kendine fakat biz niye zarar görelim.
C
ChrsNYC ⭐ 18y
nargile keyfimize ne dokundunuz ya 😄
oraya gelen adam zaten bilerek zehirlenmek için geliyor ki 😁
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Şikayetçi değilim. ☕ Sigara içenlere Allah kolaylık versin.
R
hay allah belanızı versin bi tütün zevkimiz vardı onu yasaklayın aferin 😞
A
Anthem ⭐ 18y
hehehe yasaga bakın 😄 allahtan sigara ve alkol icmiyorum & hic içmicem...
C
Crown ⭐ 19y
Hadi sigara yasağını anladık , adı üstüne "Nargile Cafe " olan mekanlarda nargilenin yasaklanmasının mantıklı bir açıklaması olabilir mi ? Oraya giden insan zaten nargile içmeye gidiyor, rahatsız olan başka cafeye gider .
J
Journalist ⭐ 19y
aslında güzel bir uygulama ama ben bunun hiç sahada uygulanacağını sanmıyorum herşey yasada kalır gibi geliyor daha dün manisa'nın yerel gazetesinde ünlü bir nargile cafe'nin dükkanını genişletip yasağa 1 hafta kalmasına rağmen yeni ürünler getirdiği yazıyordu 😄 lol
C
Continuum ⭐ 18y

Bkz ; Bizim okulun her katındaki erkekler tuvaleti 😄 1 dal = 50krş 😈

Bro sen pahalıya satiyomuşsun bizim bufede 25krş 😄 😈 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: