arkadaşlar ben pc mi açarken siyah ekran geliyor altta boot from cd çıkıyor ve biraz bekliyor ben bios a girmek istiyorum ama girmiyorum del ve f12 tuşuna basıyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba şimdiden teşekkürler
bios ile ilgili
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
anlamadım:S
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
"Boot from CD" 'den önce basman gerek "Del" veya "F2" veya herneyse.
"Boot from CD" = Windows kurulumunu gerçekleştirmeni sağlar. Bir tuşa basarsan windows kurmaya başlar .D
Aman dikkatli ol.
"Boot from CD" = Windows kurulumunu gerçekleştirmeni sağlar. Bir tuşa basarsan windows kurmaya başlar .D
Aman dikkatli ol.
hayır boot from cd gelmededen öncede tıklıyorum ama işlemiyor anlayamadım bir türlü boot from cd gelincede heer tuşa basıyorum işlemiyor 😄 biraz bekliyor sonra geçiyor o ekran ne yapmam lazım?
UP!!!
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Anlaşılan senin klavye PC başlangıcında işlemiyor 😄
şimdi işyerindeki pc de böle değil ama evdekini anlayamadım bir türlü? klavye başlangıçta işliyor peki bios a girmenin başka bir yolu varmı pc açılırken girmiyor?
up bu arada ilkercindik yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler
PS2 klavye kullan standart. Media, USB klavyeler farklı driverlara ihtiyaç duyarlar.
Acaba ben mi yalnış birşey yapıyorum da açamıyorum .Klavye PS2.
UP ❗ ilkercindik yardım edebilirsen sevinirim sanırım sen anladın sorunumu 😞
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Yanlış tuşa basıyor olabilirsim. "Del" , "F2" büyük olasılık bunlardan biridir. İkisini de dene bagalım.
Denedim olmuyor... ilk defa böle birşey görüyorum pc den azda olsa anlıyorum neden olmuyor anlamadım bios a girmiyor bir türlü
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
"Bios" u sıfırlamayı denedin mi
HAYIR o nasıl oluyor? (biraz vaktini alıyorum ama kusura bakma lütfen)
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Rica ederim ne demek.
* Bilgisayarın kasasını aç.
* Bios pilini çıkar.
* Bi süre (10-15 sn) bekle ve pili tekrar tak.
* Bilgisayarı aç.
* Bilgisayarın kasasını aç.
* Bios pilini çıkar.
* Bi süre (10-15 sn) bekle ve pili tekrar tak.
* Bilgisayarı aç.
tamam ben bunları yapıp akşam 7-8 gibi sonucu yazarım işten çıkayım bi çok teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap