Icerige atla
Extraloob

bios ile ilgili

· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
arkadaşlar ben pc mi açarken siyah ekran geliyor altta boot from cd çıkıyor ve biraz bekliyor ben bios a girmek istiyorum ama girmiyorum del ve f12 tuşuna basıyorum girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba şimdiden teşekkürler
17 Yanıt
P
anlamadım:S
I
"Boot from CD" 'den önce basman gerek "Del" veya "F2" veya herneyse.
"Boot from CD" = Windows kurulumunu gerçekleştirmeni sağlar. Bir tuşa basarsan windows kurmaya başlar .D
Aman dikkatli ol.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
hayır boot from cd gelmededen öncede tıklıyorum ama işlemiyor anlayamadım bir türlü boot from cd gelincede heer tuşa basıyorum işlemiyor 😄 biraz bekliyor sonra geçiyor o ekran ne yapmam lazım?
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
UP!!!
I
Anlaşılan senin klavye PC başlangıcında işlemiyor 😄
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
şimdi işyerindeki pc de böle değil ama evdekini anlayamadım bir türlü? klavye başlangıçta işliyor peki bios a girmenin başka bir yolu varmı pc açılırken girmiyor?
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
up bu arada ilkercindik yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler
J
Jigsaw ⭐ 19y
PS2 klavye kullan standart. Media, USB klavyeler farklı driverlara ihtiyaç duyarlar.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
Acaba ben mi yalnış birşey yapıyorum da açamıyorum .Klavye PS2.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
UP ❗ ilkercindik yardım edebilirsen sevinirim sanırım sen anladın sorunumu 😞
I
Yanlış tuşa basıyor olabilirsim. "Del" , "F2" büyük olasılık bunlardan biridir. İkisini de dene bagalım.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
Denedim olmuyor... ilk defa böle birşey görüyorum pc den azda olsa anlıyorum neden olmuyor anlamadım bios a girmiyor bir türlü
I
"Bios" u sıfırlamayı denedin mi
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
HAYIR o nasıl oluyor? (biraz vaktini alıyorum ama kusura bakma lütfen)
I
Rica ederim ne demek.

* Bilgisayarın kasasını aç.
* Bios pilini çıkar.
* Bi süre (10-15 sn) bekle ve pili tekrar tak.
* Bilgisayarı aç.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
tamam ben bunları yapıp akşam 7-8 gibi sonucu yazarım işten çıkayım bi çok teşekkür ederim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: