Icerige atla
Extraloob

BİM Iphone X Kampanyası

· 16 Yanıt · 8.6K görüntüleme
Sparkle
Sparkle OP ⭐ 10y

Apple’ın 10. yılına özel olarak geliştirdiği ve şu ana kadar üretilen en pahalı modeli olan iPhoneX Bim’de satışa sunulacak. 9 Mart tarihinde Bim iPhone X 64 GB modelini oldukça rekabetçi bir fiyata satışa sunacak.

Halihazırda Apple tarafından 6099 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan model Bimmağazalarında 9 Mart’ta Apple Türkiye garantisiyle 4999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Çeşitli dönemlerde Xiaomi ve Samsung gibi modelleri uygun fiyata satışa sunan Bim, 1100 TL indirimle iPhone X satacak.
16 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Valla iyi fiyatmış
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Teknoloji cihazlarını internet üzerinden satsaydı iyi bir kar sağlardı.
Lokasyona göre değişiyor bu işler.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu kadar nasıl ucuza satabiliyor
Yaralı style
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Şimdi ki Market çalışanları 70'li yılların karaborsacısı bu ürünleri alırlar 1 tane bırakırlar.

Bir zamanlar markete kahve dünyası çikolatası geldi ucuz fiyata satacaktık çalışanlar gelen 4 paketten 3'ünü aldılar, gelen müşterinin biride 1 paketi komple aldı.
Bu işmiydi, millet kaç gün gelip sordu.

Not: Hepsi buradada 5467 tl indirimli fiyatı
Not2: Türkiye'de Apple pazar payı %50 bir teknoloji şirketi çalışanı söylemişti onun yalancısıyım, biraz alaycı biriydi
Sparkle
Sparkle OP ⭐ 10y
Şimdi ki Market çalışanları 70'li yılların karaborsacısı bu ürünleri alırlar 1 tane bırakırlar.

Bir zamanlar markete kahve dünyası çikolatası geldi ucuz fiyata satacaktık çalışanlar gelen 4 paketten 3'ünü aldılar, gelen müşterinin biride 1 paketi komple aldı.
Bu işmiydi, millet kaç gün gelip sordu.

Kahve dünyası çikolatasıyla Iphone X eşdeğer değil o yüzden çalışanların pek alabileceğini düşünmüyorum ama tabi ki alanlar olacaktır.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Kahve dünyası çikolatasıyla Iphone X eşdeğer değil o yüzden çalışanların pek alabileceğini düşünmüyorum ama tabi ki alanlar olacaktır.

O çok daha kötü ve ben ona şaşırıyorum kendi maddi durumuyla eş değer olmayan telefonları, bilgisayarları Gençler vur patlasın çal oynasın, 2 günlük dünya diyor kredi çekip alıyor.

Şu telefonu ve 2 model altına sahip olan insanları topla çek bir köşeye %80 ninin Net maaşı bir yana Brüt maaşı aldığı cep telefondan daha az. Kanun çıkaracaksın böyle insanlara satmayacaksın.

Evindeki eşyayı satıp son model cep telefonu alan kendini beğenmiş üniversite öğrencisi çok.
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Kullandığım telefonun markasının dışında hiç bir özelliğini modelini bile bilmiyorum 😄 Maillerimi kontrol ediyorum , chome açılıyor , spotify giriyor . Kullandığımız 3-5 uygulama için 3-4 binpara vermek toplumda normalleşti iyice ^^
Ama spor salonuna 2.5 milyar verince gereksiz lüks diyorlar. Oysa biri sağlık için diğeri benim elmam var demek için .
D
Doma$no ⭐ 18y
Almayın lütfen.Yani sadece bu telefonda olup hayati bir ihtiyacınızı karşılayan bir programı yoksa... Gidin daha ucuza bir telefon alın kalan parayla gezin memleketimizin görmediğimiz yerlerini gezin.Hatta yurt dışı yapın imkanınız varsa.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Her bime 1 tane gelecekmiş , bazılarına gelmeyebilirmiş. Millet gelip ağlıyormuş bana ayırın diye 🤣
Bim reklam işini çok iyi yapıyor , helal olsun.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Her bime 1 tane gelecekmiş , bazılarına gelmeyebilirmiş. Millet gelip ağlıyormuş bana ayırın diye 🤣
Bim reklam işini çok iyi yapıyor , helal olsun.

Bimin reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama neyse 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bimin reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama neyse :D

Herkesin reklama , konuşulmaya ihtiyacı var hacım. Nusret bile hala reklam yapıyor. Önemli olan adının bilinmesi değil gündemde kalmak.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Herkesin reklama , konuşulmaya ihtiyacı var hacım. Nusret bile hala reklam yapıyor. Önemli olan adının bilinmesi değil gündemde kalmak.

Nusret ile Bim çok farklı.. Bime rakip olarak A101, Şok, Ses marketleri var diyebiliriz, bu marketlerin olduğu binada oturduğu halde toplu alışveriş için 500 metre uzaktaki bime giden insanlar biliyorum 😄
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Nusret ile Bim çok farklı.. Bime rakip olarak A101, Şok, Ses marketleri var diyebiliriz, bu marketlerin olduğu binada oturduğu halde toplu alışveriş için 500 metre uzaktaki bime giden insanlar biliyorum :D

Dost yoğurt almak için gidiyordur :D:D:D
Sparkle
Sparkle OP ⭐ 10y
Toplamda 1500 adet iPhone X satışı gerçekleştireceklerini bildiren Haluk Dortluoğlu, ‘’5 bölgenin mağazalarında satacağız. Yeterince temin edilmeyince böyle olabiliyor. Tuzla, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Gaziantep, Diyarbakır ve Sivas'taki mağazalarımızda satacağız.’’ dedi.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bizim burada satılıyor isteyene 5300 liraya alabilirim:detective:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: