Icerige atla
Extraloob

Bilmedigin kelimeyi ne diye kullanırsın :D

· 37 Yanıt · 2.2K görüntüleme
_
_PokerFace OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
2 gram ingilizcen var sus bari daral:
37 Yanıt
P
Pro ⭐ 18y
Ben bu nicki bi yerden hatirliyorum sanki sen gidip kendi coplugunde otsene?
_
_PokerFace OP ⭐ 16y

burası ne benim ne de senin çöplügün saçma saçma konusma summer2:
P
Pro ⭐ 18y

burası ne benim ne de senin çöplügün saçma saçma konusma summer2:

-
W
Wrestler ⭐ 19y
uğur kardesm kim o salak öyle 😊 charın hala takaslıksa p.m atıver 😊
_
_PokerFace OP ⭐ 16y
uğur kardesm kim o salak öyle 😊 charın hala takaslıksa p.m atıver :)

salak degilde kullandıgı kelimenin ne oldugunu bilmeyen cahil diyelim 🙄
K
Kitty ⭐ 16y

iyilerin dostu,kötülerin düşmanı funda geldiii!
Senin gibi bağlaç olan de ekini ayrı yazamayıp karacahil olmasından iyidir 😉
_
_PokerFace OP ⭐ 16y

iyilerin dostu,kötülerin düşmanı funda geldiii!
Senin gibi bağlaç olan de ekini ayrı yazamayıp karacahil olmasından iyidir ;)

burda konu yazma hatası degil sen yanlıs anladın sanırım burda konu yazdıgının ne oldugunu bilmemesi bu ülkede bilgisayar oynayanların zaten %60+ sı yazım hatalarını dikkate almıyor 👍 ama ne dediginide gayet iyi biliyor 😘
K
Kitty ⭐ 16y
Evet sen de gerçekten ne dediğini gayet iyi biliyorsun,İngilizce'de bir kelimeyi yanlış kullanan insanları cehaletle itham edebiliyorsun.Ama dersen ki sen de aynısını yaptın,ben de derim ki;nispeten.
_
_PokerFace OP ⭐ 16y
Evet sen de gerçekten ne dediğini gayet iyi biliyorsun,İngilizce'de bir kelimeyi yanlış kullanan insanları cehaletle itham edebiliyorsun.Ama dersen ki sen de aynısını yaptın,ben de derim ki;nispeten.

hehe sen gene anlamadın kelimeyi yanlıs kullanmadı bilmedigi bir kelimeyi kullandı lütfen anla bni =) 🤝
K
Kitty ⭐ 16y
Zaten kelimeyi yanlış kullanmak anlamını bilmemek,yani anlamını bilmediği halde kullanmaktır.Bi fark yok yani.Bu sitede laf salatası yapacağın son insan benim bitanem
hadi öptm
_
_PokerFace OP ⭐ 16y
Zaten kelimeyi yanlış kullanmak anlamını bilmemek,yani anlamını bilmediği halde kullanmaktır.Bi fark yok yani.Bu sitede laf salatası yapacağın son insan benim bitanem
hadi öptm

2 snin arasında bi fark yok mu =D bilmedigin bir kelimeyi neden laf olsun diyerek kullanasın ki ayrıca laf salatasıysa bu limonu sen sıkıyorsun farkındamısın bilmem bi denem ❤️ 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
hadi öptm
onu öpme beni öp whiteangel

@_PokerFace
Kendilerini çok bilmiş zannedenler,kendi cehaletlerini göremeyen,başkalarınınkiyle alay eden karacahil kişilerdir.
A
augus ⭐ 16y

Tilkinin dönüp dolaşaçağı yer gene kürkçü dükkanıdır. whiteangel
R
RoyalFlash ⭐ 17y
evet her yoğurda salatalık her ekmeğe köfte olan funda geldi...

milletin başını bağlamaya çalışıcağına ilk kendi başını bağla öptm yazan bir kişiden dil anlatım dersi almak saçmalık olur...

böyle kendince her işe karışarak polemik yaratıyorsun forumun huzuru kaçıyor.Ne kadar imzana profiline kedi çiçek miçek koysanda antipatikliğini gizliyemiyorsun...
A
augus ⭐ 16y
+ Birşey ekliyeyim burada küfürlerinle küçülmüş olan sensin resimde^^ Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta.O adam elbet öğrenir ama sen ve senin gibi gençler bu küfürleri bırakmayı öğreneceğinizi hiç ama hiç sanmıyorum neutral1 whiteangel
K
Kitty ⭐ 16y
+ Birşey ekliyeyim burada küfürlerinle küçülmüş olan sensin resimde^^ Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta.O adam elbet öğrenir ama sen ve senin gibi gençler bu küfürleri bırakmayı öğreneceğinizi hiç ama hiç sanmıyorum neutral1 whiteangel

👍
V
Viski ⭐ 18y
Benim Char Ne Geziyor Orda 😜
T
Tengrİ ⭐ 19y

milletin başını bağlamaya çalışıcağına ilk kendi başını bağla öptm yazan bir kişiden dil anlatım dersi almak saçmalık olur...

böyle kendince her işe karışarak polemik yaratıyorsun forumun huzuru kaçıyor.Ne kadar imzana profiline kedi çiçek miçek koysanda antipatikliğini gizliyemiyorsun...

😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

bizim orda bir laf var kısaca özetlersek

dünya s....... minare ........
.NET
.NET ⭐ 19y

Funda bu konuda gayet haklı. Ne o başkalarının bilmediği bir şey ile alay etmesini biliyorsunuz da kendi kuyruğunuza basıldığında yaptığınız atar kime?
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: