Icerige atla
Extraloob

Bilmediğimiz Birşeymi Var?

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Hepsi aynı guildde ve bence hepsini aynı kişi kullanıyor -.-" Hepsinde kendi lwl'inin sun silahı var hepsi wiz.

Pop olsa bildiği birşey var pop değilse yine bildiği birşey var.

Server: Mena

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
R
item kopyalanıyor olabilirmi acaba 🤔
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Sanmıyorum. 42 Lvla kadar (1, 8 , 16 , 24 , 32 , 42) olan silahlar için sadece 8 Pop harcadığımı hatırlıyorum. Çıkması zor değil :/ .
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Sanmıyorum. 42 Lvla kadar (1, 8 , 16 , 24 , 32 , 42) olan silahlar için sadece 8 Pop harcadığımı hatırlıyorum. Çıkması zor değil :/ .

forumda birisi 20-30k lık silk e-pin leri verdi nerdeyse 20k sını aldım 32sun çıkarmak için 1k silk harcadım
Y
YuGoWorld ⭐ 16y

forumda birisi 20-30k lık silk e-pin leri verdi nerdeyse 20k sını aldım 32sun çıkarmak için 1k silk harcadım

😱 🍿
42'ye kadar olan silahların herbirine en fazla 1-2 harcadım.Şans işi.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

😱 🍿
42'ye kadar olan silahların herbirine en fazla 1-2 harcadım.Şans işi.

10 Char'ın hepsindemi bu şans mı var. Sanki adam hepsine 1k silk çekmiş harcamış çıkartana kadar kalanlarlada dress almış hepsinde dress yok.
M
Maxitech ⭐ 19y
zengin olma ihtimali yok mu? 💃
Advance
Advance ⭐ 18y
Görevle alınıyor olması lazım potçudaki
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Görevle alınıyor olması lazım potçudaki

Öyle bir görev mi var 😱
Ve niye haberimiz yok 😎
E
EviLQin ⭐ 19y
Adam para kasıyor onglarda kurmus ptsini wizlerinede cıkartmıs popdan ve illaki silk almasımı gerekiyor? Oyundan pop almıstır nası olsa charları para kasıyor dressleride aynı şekilde almıs olabilir 😉
R
Rochas ⭐ 16y
Büyük ihtimal aynı kişinin charları bunlar veya bir grup arkadaşın ve tabiki Magic pop
N
Niobe ⭐ 17y
Hepsi Magic POP hacı düşük level olunca kolay çıkıyor.
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
Adam para kasıyor onglarda kurmus ptsini wizlerinede cıkartmıs popdan ve illaki silk almasımı gerekiyor? Oyundan pop almıstır nası olsa charları para kasıyor dressleride aynı şekilde almıs olabilir ;)

Server mena üstad şuan herkez kendine müslüman pop satılsa bende alıcam
E
EviLQin ⭐ 19y
Adam para kasıyor onglarda kurmus ptsini wizlerinede cıkartmıs popdan ve illaki silk almasımı gerekiyor? Oyundan pop almıstır nası olsa charları para kasıyor dressleride aynı şekilde almıs olabilir ;)

Server mena üstad şuan herkez kendine müslüman pop satılsa bende alıcam

Merak etme ordaki pt ptsi gunde 30mden fazla kasıyor. sw yeni ilk gunler para bulmak icin satılıyor magicler dressler aztecada aldm bn cok cok bnde kurdum ptmi;) cok ugras gerektiren bişi degil yani şanslada alakası fazla yok cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: