Icerige atla
Extraloob

Bilişim Teknolojileri.

· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme
A
Aristotales OP ⭐ 19y
Ben Anadolu Ticaret meslek lisesine gidiyorum ve 10. sınıfa geçtim .

Tercih Olarak bilişim vardı . bu bölümü seçmemde bilgisaya olan sempatim olmasının nedeni büyük ama

Benden 1 üst sınıfta olanlara soruyorum .. Zormudur Kolaymıdır Diye Hepsi değişik cevap veriyor.

Bende Exl Dahilerine sorıyım dedim cevaplarınızı bekliyorum
25 Yanıt
C
Cryolite ⭐ 19y
bilişim teknolojileri dersi bizde 2 yıldır var, ama o dersin adı altında daha önemli dersler işliyoruz.

sizdekide öyle olmasın?
A
Aristotales OP ⭐ 19y
Evet . Mat . Geo Fizik fln var ama diğer bölüm dersleri hakkında bilgi istiyorm bn
L
dal ?
W
WeAre ⭐ 19y
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin 😊
L
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin :)

yazılım ve web farklı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çalıştığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın kuzum.
W
WeAre ⭐ 19y
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin :)

yazılım ve web farklı

web tasarım diye geçiyor ama vb ve pascal onların yanı sıra asp.net ve hmtl ilede web tasarım dersi veriyorlar
A
Aristotales OP ⭐ 19y
Dal 11. sınıfta seçebiliyorsun.
X
xlorxlarge ⭐ 18y
bence gayet zor bi bölüm çok çalışman gerek bende o bölümü okudum yazılım aşırı zorluyor
Temet Nosce
Bende anadolu ticarete gidiyorum 10.sınıfa geçtim pc bölümünü seçtim bakalım bir kafa yoracak gibi duruyor.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ben web programcılığı dalındayım.programlamanın temellerini öğretirler,dreamwever ile basit sayfalar yaptırırlar zor birşey değil.
H
Hyperion ⭐ 17y
ben web programcılığı dalındayım.programlamanın temellerini öğretirler,dreamwever ile basit sayfalar yaptırırlar zor birşey değil.

harbi mi 😁

ben de veritabanı programlamaya giriverdim ^^

vb.net göstericez diyor hocalar ama ortada bir şey yok daha 😄
B
buff ⭐ 19y
Programlamaya ilgili olana merak edip araştırana kolay ilgisiz öylesine seçmiş kişilere zor 😉 Zaten ilgiliysen zor olsa bile katlanırsın zorluklarına
A
Aristotales OP ⭐ 19y
Teşekkürler. Yorumlar için..
A
Avenger ⭐ 18y
Temel olarak programlamayı falan öğretiyorlar. 11de daha kapsamlı olarak görüyorsun. Biraz altyapın varsa yaparsın.
H
Hyperion ⭐ 17y
Temel olarak programlamayı falan öğretiyorlar. 11de daha kapsamlı olarak görüyorsun. Biraz altyapın varsa yaparsın.

fazla altyapın varsa 7/24 uyuma tehliken var 😄 summer6:

ps: tecrübe ^^
A
Avenger ⭐ 18y

Ne kadar bildiğine bağlı tabiki o. Bazı dersler uyutuyor yalan değil. Çoğu olmasada bazıları öyle. 😁
H
Hyperion ⭐ 17y

Ne kadar bildiğine bağlı tabiki o. Bazı dersler uyutuyor yalan değil. Çoğu olmasada bazıları öyle. 😁

uyuma derken 😄 bilişim derslerinin %90 ından bahsediyorum ^^
A
Avenger ⭐ 18y
@Hyp

Valla %90ında uyuyacak kadar iyi bilmiyorum malesef. 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: