Ben Anadolu Ticaret meslek lisesine gidiyorum ve 10. sınıfa geçtim .
Tercih Olarak bilişim vardı . bu bölümü seçmemde bilgisaya olan sempatim olmasının nedeni büyük ama
Benden 1 üst sınıfta olanlara soruyorum .. Zormudur Kolaymıdır Diye Hepsi değişik cevap veriyor.
Bende Exl Dahilerine sorıyım dedim cevaplarınızı bekliyorum
Bilişim Teknolojileri.
· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
bilişim teknolojileri dersi bizde 2 yıldır var, ama o dersin adı altında daha önemli dersler işliyoruz.
sizdekide öyle olmasın?
sizdekide öyle olmasın?
Evet . Mat . Geo Fizik fln var ama diğer bölüm dersleri hakkında bilgi istiyorm bn
L
last_knight
⭐ 19y
dal ?
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin 😊
L
last_knight
⭐ 19y
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin :)
yazılım ve web farklı
çalıştığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın kuzum.
dal yazılım yani web tasarım ise biraz zorlanabilirsin :)
yazılım ve web farklı
web tasarım diye geçiyor ama vb ve pascal onların yanı sıra asp.net ve hmtl ilede web tasarım dersi veriyorlar
Dal 11. sınıfta seçebiliyorsun.
X
xlorxlarge
⭐ 18y
bence gayet zor bi bölüm çok çalışman gerek bende o bölümü okudum yazılım aşırı zorluyor
Temet Nosce
⭐ 17y
Bende anadolu ticarete gidiyorum 10.sınıfa geçtim pc bölümünü seçtim bakalım bir kafa yoracak gibi duruyor.
Nina Ricci
⭐ 17y
ben web programcılığı dalındayım.programlamanın temellerini öğretirler,dreamwever ile basit sayfalar yaptırırlar zor birşey değil.

ben web programcılığı dalındayım.programlamanın temellerini öğretirler,dreamwever ile basit sayfalar yaptırırlar zor birşey değil.
harbi mi 😁
ben de veritabanı programlamaya giriverdim ^^
vb.net göstericez diyor hocalar ama ortada bir şey yok daha 😄
Programlamaya ilgili olana merak edip araştırana kolay ilgisiz öylesine seçmiş kişilere zor 😉 Zaten ilgiliysen zor olsa bile katlanırsın zorluklarına
Teşekkürler. Yorumlar için..
Temel olarak programlamayı falan öğretiyorlar. 11de daha kapsamlı olarak görüyorsun. Biraz altyapın varsa yaparsın.
Temel olarak programlamayı falan öğretiyorlar. 11de daha kapsamlı olarak görüyorsun. Biraz altyapın varsa yaparsın.
fazla altyapın varsa 7/24 uyuma tehliken var 😄 summer6:
ps: tecrübe ^^
Ne kadar bildiğine bağlı tabiki o. Bazı dersler uyutuyor yalan değil. Çoğu olmasada bazıları öyle. 😁
Ne kadar bildiğine bağlı tabiki o. Bazı dersler uyutuyor yalan değil. Çoğu olmasada bazıları öyle. 😁
uyuma derken 😄 bilişim derslerinin %90 ından bahsediyorum ^^
@Hyp
Valla %90ında uyuyacak kadar iyi bilmiyorum malesef. 🙄
Valla %90ında uyuyacak kadar iyi bilmiyorum malesef. 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap