Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarınız Otomatik Kapansın

· 6 Yanıt · 1.0K görüntüleme
A
Apt OP ⭐ 18y
Benim netim sınırlı ve bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz.Silkroadı botla oynuyorum ve kotamı yiyor bu yüzden bota bıraktığımda bu programı kullanıyorum.Bu gibi sorunları olanların işine yarayacağını düşünüyorum..

Programın amacı,başlıktaki olduğu gibi bilgisayarınızı isteğidiniz zaman ayarlayıp kapatabiliyosunuz.

Download Link

[download]http://rapidshare.com/files/134996794/AutoShutdown.rar.html[/download]

Programdan Görüntü
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Kullanımı

Adım 1 bilgisayarınızın nezman kapanacağını ayarlayın
Adım 2 Oturumu kapat,bilgisayarı kapat,yeniden başlat seçeneklerinden birisini seçin
Adım 3 Aktifleştir e bastığınızda geri sayım başlar.
İptal etmek için programda çıkış'a basmanız yeterli
6 Yanıt
A
Apt OP ⭐ 18y
Benim netim sınırlı ve bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz.Silkroadı botla oynuyorum ve kotamı yiyor bu yüzden bota bıraktığımda bu programı kullanıyorum.Bu gibi sorunları olanların işine yarayacağını düşünüyorum..

Programın amacı,başlıktaki olduğu gibi bilgisayarınızı isteğidiniz zaman ayarlayıp kapatabiliyosunuz.

Download Link

[download]http://rapidshare.com/files/134996794/AutoShutdown.rar.html[/download]

Programdan Görüntü
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Kullanımı

Adım 1 bilgisayarınızın nezman kapanacağını ayarlayın
Adım 2 Oturumu kapat,bilgisayarı kapat,yeniden başlat seçeneklerinden birisini seçin
Adım 3 Aktifleştir e bastığınızda geri sayım başlar.
İptal etmek için programda çıkış'a basmanız yeterli

Olup olmadığını denemek isteyenler Programı 10 saniyeye ayarlayıp yeniden başlat seçeneğini seçip aktifleştir diyip deneyebilirler:)
X
XER0 ⭐ 19y
mob keserken böyle birşey yapmak pek mantıklı değil gider yüzde 2
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
ya bot dc oldugunda otomatik kapanan bi program yokmu. gece bota bırakıom , ben uyurken dc oluor ve sabaha kadar bosa calısıor :S
M
Macro ⭐ 19y
ya bot dc oldugunda otomatik kapanan bi program yokmu. gece bota bırakıom , ben uyurken dc oluor ve sabaha kadar bosa calısıor :S

viewtopic.php?f=53&t=59570
denendi muhteşem çalışıyo
X
XER0 ⭐ 19y

viewtopic.php?f=53&t=59570
denendi muhteşem çalışıyo

ben onu denedim çalışmamıştı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: