T TanerUNER OP ⭐ 19y 13 yil once #1 Hadi bakalım kim ne oynuyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rookie ⭐ 18y 13 yil once #2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once (düzenlendi) #4 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 13 yil once #5 Ama sadece PB'i oynuyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Anthem ⭐ 18y 13 yil once #6 Bunlar yeter. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 13 yil once #7 Yüklü olanlar:Yüklü olmayanlar: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #8 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rookie ⭐ 18y 13 yil once #9 Bunlar yeter. 😄lolde hangi region bro ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 13 yil once #10 Ağlamıyorum,toz o 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 13 yil once #11 Yüklü olanlarYüklü olmayanlarBir dolu 😜Oynadıklarım- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #12 Bir tek LOL olsun bana bir şey olmaz 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 13 yil once #13 Vayy anasını be , benim pc paylastıgınz ss lerdeki oyunlardan en az 1 ini kaldırmıyor, seneye pc yapmak şart oldu Benim oynadıgım oyunlar CS 1.5 ve DOTA 😄 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once #14 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil