Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarın tarihiyle oynadım, bilgisayar öldü

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Evet başlıktada görüldüğü gibi durum aynen böyle.9gag de şöyle bir post görmüştüm:

Yaptım bunu merak edip nolacak diye.İlk önce tarih 1 ocak 2100 e geldi fakat bilgisayar felaket dondu bütün programların sertifikaları bitti ve mouse'um bozuldu.Bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda açılır açılmaz mavi ekran vermeye başladı, bende gittim bios pilini çıkarttım o şekilde kurtuldum sonunda, yani öyle sanıyordum...
Bugün tekrar arada bi(TAM BURAYI YAZMAYA DEVAM EDERKEN GENE MAVİ EKRAN VERDİ !)

Bugün tekrar arada bi mavi ekran vermeye devam ediyor ve bazen bilgisayar açılırken o siyah ekranda takılı kalıyor.Nasıl düzeltecem ben bu sorunu ?!?!?!
16 Yanıt
Oha ciddimisin?
Z
Zippy ⭐ 15y
Aga 9gag'da bişeyi yapma diyolarsa yapma sonucu kötü oluyo 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
haha hic gulecegim yoktu 😄
R
RoqA ⭐ 17y
puauaahauhasuhdusdahfıakfbdslgfdgimaifdsaögdifagmdşl makara: makara: makara: makara: makara: makara:
Arkadaşa yaptırdım hata vermedi ama Kaspersky nin lisansı bitti olarak gözüküyormuş 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Programlara belliki zarar vermiş mavi ekran ondan geliyor olabilir en iyisi hemen format at
E
EmmaW ⭐ 19y
😆 😆 😆 😆 😆 😆
Collapse
Collapse ⭐ 16y
sistem geriyükleme yap muhtemelen düzelmez format at en iyisi 😄
X
Xperyon ⭐ 15y
Teknoloji el vermiyor demekki daha makara: makara:
G
greyfurt ⭐ 14y
Teknoloji el vermiyor demekki daha makara: makara:

😁 😆
puauaahauhasuhdusdahfıakfbdslgfdgimaifdsaögdifagmdşl makara: makara: makara: makara: makara: makara:

🙏 🙏

kahakaha attim ya 😄 meliiiihhhhhhh :S 😄
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Ya çıldırıcam dakka başı mavi ekran veriyo format atmayada üşeniyorum offf... Atayım en iyisi başka çare yok sanırım.
G
greyfurt ⭐ 14y
hahahahaha 😄 git format at temizinden akıllı
Spoiler
şimdi kızmasın yönetici abilerimiz
😄
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Olayın devaımını merak edenler için şu konuyu açtığımdan beri neler oldu anlatayım,

Format atmaya üşendim, gittim bios pilini çıkarttım öyle bi baştan zamanı resetledim ama ekrana görüntü gelmedi.Tüm paçarları çıkartıp baştan taktım bu seferde hiç açılmadı bilgisayar.CPU nun termal macunu bitmiş olabilir diye taa nerelerden termal macun aldım geldim sürdüm ama genede açılmadı.Şu anda bilgisayarın kasası yanımda, vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor 😄 , bende 256mb ramlik celeron işlemcili laptopumdan her harfin 10 saniyede bir basılışını izleyerek buraya bu postu atıyorum...
R
RoqA ⭐ 17y
format atmaya üşenmiş miydin ? 😄
B
batuhan 3X ⭐ 15y
Programlara belliki zarar vermiş mavi ekran ondan geliyor olabilir en iyisi hemen format at

+1

9gag ın yaptıgına bak pc yi acılmaz hale getirmiş yuh 😄 sende ne dıye üşendiysen ve bi tarih pc'yi anca böyle çıldırtır herhalde geçmiş olsun ne dıyım :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: