beyler bilgisayarımda inanılması güç bi ses çıkarıyo kulakları zorluyo desem yeri 1 yıldır yanı açık iyice kontrol eettim içeriye çöp çomak kedi fare falan kaçmış mı diye ama bişi yok farn ı temizledim ramleri tek tek çıkarıp temizledim herşeyin soketlerini kontrol ettim herşey tastamam ama bu sese çözüm yok dayanamıyorum yardım edin lütfen sesin tam kaynağını da çözemedim şuan ses çıkarmaması için yan yatmış vaziyette kullanıyorum
bilgisayarımın sesi
· 4 Replies · 1.1K views 0 reading
4 Replies
Aynı Sorun Bende VaR.Sinir oluyorum o Sese Gece o sesten Kaç KeRe Babama Yakalandım Mr. Green Bende Bi Çözüm Bulamadım.Ama BİOS ayarlarındandır diye düşünüyorum.Biraz Daha Araştırmak Lazım Çözüm içiN. Exclamation
ben duldum ama Very Happy 3 aydır bozuk olduğunu ve bi türlü bilgisayarcıya gitmeye üşendiğim CD rom un içinde CD unutmuşum extraokk zran zran zran dır dır dır onunla uğraşıyomuş. CD romu açtığımda bi srun kalmadı
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
ben duldum ama Very Happy 3 aydır bozuk olduğunu ve bi türlü bilgisayarcıya gitmeye üşendiğim CD rom un içinde CD unutmuşum extraokk zran zran zran dır dır dır onunla uğraşıyomuş. CD romu açtığımda bi srun kalmadı
bendede bazen ses yapıyor kasanın üstüne bir kaç kere vuruyorum susuyor.kablolardan gevşemiş vidalardan kaynaklıdır benimki üşeniyorum ama
Log in to write a reply.
Log In