benim pc iyice kafayı buldu haliyle 256 mg ram olunca isteklerimi yerine getiremez oldu ben pc yi yenilicem sımdı ben cabal sro tarzı oyunları rahat calıstırsın ıstıyorum ama kac ram almalıyım 2 gb yapsam ıyı olurmu bırde ekran kartı degerını bılmıyorum ama dedıgım oyunları calıstıracak ıyı bır ekran kartı degerı fln verırsenız sevinirim.yani en son cıkan oyunları programları kaldırabilecek bir pc ozellikleri istiyorum
Bilgisayarımı yeniliyorum yardım.
· 30 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
R
RoyalFlush
⭐ 19y
fiyat aralığı verirsen daha net yardımcı olabilir insanlar.aksi takdirde öyle bir pc yaparımki 4000 dolar civarı olur 😁
200 300 civarı olursa halladerım sanırım
fiyat aralığı verirsen daha net yardımcı olabilir insanlar.aksi takdirde öyle bir pc yaparımki 4000 dolar civarı olur 😁
+1907
Bende manyak gibi bir bilgisayar var. (toplama bana 1800 € yu buldu)
3 GB ram
Intel core Quad Q6600 (2.4 x 4)
Nvidia 9800GX2 SLI (yani 2 tane 9800 GX2)
Asus Mainboard SLI ready i75 socket
dakikada 48 litre hava boşaltan fan (sulu soğutma kadar iyi, daha az elekrtik harcıyor ve daha az tehlikeli)
Soundcard on board
klavye maus falan.
Böyle bir bilgisayar seni 3-4 sene en yeni oyunlarda en iyi görüntü kalitesinde çaışmanı sağlar. Böyle bir bilgisayarı türkiyede malesef 4K yel den aşşağı bulabileceğini sanmıyorum (böyle bir bilgisayarı bulabilecğini bile sanmıyorum ya neyse...)
fiyat aralıgını verdim ama yenilicem yeni almıcam
200 300 civarı olursa halladerım sanırım
200 300 civarına güzel bir sro makinası alırsın ama en yeni oyunları oynayamazsın malesef.
1GB ram
intel core 2 duo 2Ghz
On board grafic chip with shared memory (intel X2100 veya X2600 [X2600 modeli türkiyede olmayadabilir] tavsiyemdir)
on board ses kartı
maus klavye falan
199€ almanya fiyatı: türkiyede 200-300 YTL dir sanırım
fiyat aralıgını verdim ama yenilicem yeni almıcam
öyle desene 😄
şu anki bilgisayarının özellikleri tam olarak nedir?
yani rami işlemcisi ekran kartı tam bilgileriyle. Ona göre update gereklimi veya değermi sana bir yol gösterebilirim
valla bi 256 mg ram onu bılıyom nasıl bakılcanı soyle yazayım
işte pc min özellikleri
http://img377.imageshack.us/img377/4205/yenibitelemresmioj1.png
- Resim Silinmiş.
http://img377.imageshack.us/img377/4205/yenibitelemresmioj1.png
- Resim Silinmiş.
Başlat, Kontrol paneli, Sistem den işlemci ve ram miktarına bakarsın.
Ekran kartı içinde, donanım, ''donanım bilmembirşeyi (xp im almanca türkçesini bilmiyorum özür dilerim''
Ekran kartı içinde, donanım, ''donanım bilmembirşeyi (xp im almanca türkçesini bilmiyorum özür dilerim''
ekran kartı bilginide verirsen sevinirim
ekran kartı nerden bakılıyor sadece o mu lazım bıraz bilgi vermiştim
Banada yardımcı olursanız..Bende pc mi yenileyecem ve csde fpsmin sabit 100 de dursun istiyorum mesela bomba geldiğinde, önüme adam çıktığında düşsün falan istemiyorum.PC min özellikleri : 512 mb ram 256 mb ekran kartı (GeForce 5500fx),İntel celeron cpu 2.00 GHZ.Harcamamız 500-600 ytl civarı.Birde yenileme hızı yüksek olan bir monitor onerirseniz daha güzel olur.(Buraya yazmamın amacı fazladan topic açmak istememem. Hazır böyle bir topic açılmış bende sorunumu yazayım dedim.)
edit: ekran kartı 256 mb imiş.
hey adamım agır ol gıt kendıne topıc ac utanmıyonmu sıra kaynatmaya calısıyo tevbe tevbe
Başlat, Kontrol paneli, Sistem donanım, ''donanım bilmembirşeyi (xp im almanca türkçesini bilmiyorum özür dilerim''
buradan Grafic card (türkçeyse ekran kar diye yazan şey. Olmazsa oda bu söylediğim bölümün TAMAMININ ss ini at.
Banada yardımcı olursanız..Bende pc mi yenileyecem ve csde fpsmin sabit 100 de dursun istiyorum mesela bomba geldiğinde, önüme adam çıktığında düşsün falan istemiyorum.PC min özellikleri : 512 mb ram 256 mb ekran kartı (GeForce 5500fx),İntel celeron cpu 2.00 GHZ.Harcamamız 500-600 ytl civarı.Birde yenileme hızı yüksek olan bir monitor onerirseniz daha güzel olur.(Buraya yazmamın amacı fazladan topic açmak istememem. Hazır böyle bir topic açılmış bende sorunumu yazayım dedim.)
Nasıl birşey istiyorsun bilgisayar için (manyak gibi oyun oynamak, büro programları, SRO, Cabal etc.)
manyak gibi oyun oynamak xD
ekran kartını değiştir. fx5500 ü çıkart yerine bir adet 8800GTX veya 8800Ultra gibi bir ekran kartı tak. Ram inin 512 sini çıkart ve yerine 1 adet 1 Gb 1 adet 2 GB ram tak (dikkat hızları aynı olsun) İşlmcin şu anlık iyi. Oyun oynarken işlemciye her ne kadar ihtiyaç duyulsada arkadan başka birşey yapmadığın sürece yterlidir.
başlat konrol panelı yok kı
başlat konrol panelı yok kı
kardeş senin işletim sistemin ne??
windows xp
ekranın sol alt köşesinde bastığın yere ne diyorsan oraya bas. Sonra orada kontrol paneli var. Start menü yok deme. Yoksa sen windows 3.1 kullanıyorsun haberin yok 😄
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Sana önerim "CPU-Z" adlı programı indirip, tüm sekmelerim fotolarını buradan göstermen en mantıklısı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap