arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu eksik yönleri varsa bildirirmisiniz bana ona göre eklentiler yaapacağım..!
- Resim Silinmiş.
Bilgisayarım Hakkında Görüşleriniz..!
· 29 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
ram ekle yeter sro için.
Ekran kartınıda görelim
Ekran kartınıda görelim
ona nerden bakıcam Embarassed
Bilgisayarım-Özellikler-Donanım-Aygıt yöneticisi-Ekran bağdaştırıcıları extraokk
Bu Ram le 1 Silkroad Açabiliyorsan Dua Et Razz
en az 2 gb lik ram lazım..
O kadarda Abartma En az 2gb Dersen Millet Diger Orta olsun Diye 5 Gb almaya kalkısır Razz
1 gb Yada 1.5 gb İDeal Wink
O kadarda Abartma En az 2gb Dersen Millet Diger Orta olsun Diye 5 Gb almaya kalkısır Razz
1 gb Yada 1.5 gb İDeal Wink
2 gb bence az bu makineye..
sadece ram e bakamayalım Ekran kartıda tahminim iyi bir şey arkadaşın İşlemcide güzel çok rahat 1 sro açar 1gb ramle 2 sro açar ekran kartı iyiyse
Ps: Şu anda benim pc imde 2Gb ram var fakat İşlemcinin B.ktanlığı yüzünden 2. Charı Zor açıyorum Razz
Ps: Şu anda benim pc imde 2Gb ram var fakat İşlemcinin B.ktanlığı yüzünden 2. Charı Zor açıyorum Razz
Benim Makinada Ekran Bagdastırıcılarında
Mobile İntel(R) 915 GM/GMS910 GML ..... Yazıyor Cokmu Berbat
Mobile İntel(R) 915 GM/GMS910 GML ..... Yazıyor Cokmu Berbat
3 tane sro açabiliyorum ama biraz kasıyo 2 tanede hiç kasmıyo desem yeri var Wink ama ramini yükselttircem galiba Twisted Evil
Ekran kartınıda görelim
buyur ekran kartımda bu(sölediğine göre baktım)
- Resim Silinmiş.
kişisel görüşüm sistemin güzel ram 2gb yaparsan tadından geçilmez Razz
böyle yapacağına masaüstünde iken sağ tıkla özellikler de ayarlar de gelişmiş de sonra bağdaştırıcıyı tıkla..sonra da buraya resmi koy
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
1 - İşlemcini değiştirebilirsen değiştir.
2 - Ram ' i minimum 1 GB yap.
Şahsi görüşüm.
2 - Ram ' i minimum 1 GB yap.
Şahsi görüşüm.
- Resim Silinmiş.
Benim işlemci iğrenç olduğundanmıdır nedir çok iyi göründü bu işlemci benim gözüme Mr. Green
Benim işlemci iğrenç olduğundanmıdır nedir çok iyi göründü bu işlemci benim gözüme Mr. Green
- Resim Silinmiş.
ramimi yükseltmeyi düşünüyorum ama şu an fiyat konusunda sorun yaşayabilirim Evil or Very Mad
Kesinlikle ram'i arttırmalısın. Razz
Şahsen benim makinada buna benziyor. İşlemci 3.00, ram 1.5 gb ama ekran kartım kötü. 2 sro çoook rahat açılıyor.
- Resim Silinmiş.
ps: Ram'lerin fiyatı çoook düştü Burak. Wink
Şahsen benim makinada buna benziyor. İşlemci 3.00, ram 1.5 gb ama ekran kartım kötü. 2 sro çoook rahat açılıyor.
- Resim Silinmiş.
Kesinlikle ram'i arttırmalısın. Razz
- Resim Silinmiş.
saol Can ben bi fiyatlarını araştırayım yapabilirsem 2 gb yapmayı düşünüyorum Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap