Arkadaşlar Yeni Bir Dizüstü Bilgisayar Aldım , Bir Şikayetim Var Belki Aranızdada Aynı Sorunu Yaşayanlar Vardır , Benim Dizüstü Pcnin klavyesindeki F tuşlarının üzerinde ses açma , ses kapama , ekranı aydınlatma vb. gibi şeyler var hepsinin üzerine farklı bir eylem var , ben mesela alt + f4 yapıcam f4 tuşu işlemiyor f4e basıcanca ses açılıyor , bunu nasıl çözebilirim, yardımlarınızı bekliyorum
Bilgisayardan Anlayan Birileri Bakabiilir mi ?
· 6 Replies · 1.1K views 0 reading
6 Replies
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
ctrl nin yanında fn die bi tuş var ona basıp sonra F serisinden tuşa basarsan 2. karakteri çalıştırır
mesela bende F5 in yanında play stop işareti var fn+F5 yaparsam çalarken duracak gibi
mesela bende F5 in yanında play stop işareti var fn+F5 yaparsam çalarken duracak gibi
ctrl nin yanında fn die bi tuş var ona basıp sonra F serisinden tuşa basarsan 2. karakteri çalıştırır
aynen boyle
Çok Saol Yaptım
T
TheCunninG
⭐ 19y
aynen boyle
👍
Bende yeni pc aldım sroda f1e basıyorum 7ye basıyo kafayı yemiştimde meğer f lock'u açmamışım düzelttim sonradan 😜
Log in to write a reply.
Log In