Icerige atla
Extraloob

Bilgisayardan Anlayan Arkadaşlar

· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme
P
piemde OP ⭐ 15y
Spoiler

Ayrıca HD 3650 ATI ekran kartım var.

Sbotta 8 char açmam ve onun haricinde rahatça takılmam için bilgisayara ne yapmam gerekiyor?
12 Yanıt
Kalkandelen
ram eklemen lazım ondan sonra acarsın 8 char suanda da acar ama kasar 😉
Collapse
Collapse ⭐ 16y
2gb ramle ancak kill clientte 8 char açar 4gb daha ram eklemen gerek oda ddr2de pahalı olur
P
piemde OP ⭐ 15y
Kaç TL tutar bunlar yardım eder misiniz? Hatta parça gösterirseniz daha iyi olur
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Onun yerine Sbotmod alırsın hiç kasmadan 16 char ile kasarsın.
Ben satıyorum, almak istersen detaylı anlatabilirim
Herakross
Collapse
Collapse ⭐ 16y
çok para tutar anakartındaki ram slotu 2liyse elindeki ramleri söküp yerine yeni ramler alman gerekir. Ayrıca windows 7 kurman gerekir. kısacası o pcye fazla para harcamayıp imkan varsa 8-16gb ramli ddr3 i5 veya i7 işlemcili bi pc toplamalısın. imkan yoksa sbot mod kirala aylık 8 char 7 tl idi.

sbotmod alacaklara küçük bir uyarı;
Windows Xp SP3'te Çalışmaz
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Ben sbotmod hakkinda bilgi almak istiyorum ama satin almayacagim, yinede anlatamazmisin?
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y

Ben sbotmod hakkinda bilgi almak istiyorum ama satin almayacagim, yinede anlatamazmisin?

Sbotmod da sbot gibi üyelikle kullanılıyor.
Bu üyelik ile;
1 hafta 8 karakter
1 ay 8 karakter
1 ay 16 karakter

olarak süre yükletebiliyorsunuz. Sbota eklenti gibi düşünebilirsiniz. Eski sbot kullanıcısı iseniz bir zamanlar sbotta olan "Kill Client/Go clientless" özelliğini ek bir program olarak satıyorlar yani 😊
Oyun kapalı olup bot üzerinden kasmaya devam ettiği için bilgisayarınızda herhangi bir kasma söz konusu olmuyor.
Fakat tekrar oyna bakmak için botu kapatıp tekrar açmanız gerekiyor.
Ayarlarında DC olduğunda otomatik olarak clientless olarak girmesi mevcut.
Tüm karakterlerin clientless olmasına gerek yok önemli gördüğünüz çarları normal oynu kapamadan da kasabiliyorsunuz.

1 günlük 1 çar için deneme hakkınız var üyeliğinizde süre yüklü olmadığı halde 😊
Ve 2 bilgisayarda kullanılabiliyor.
Herakross
P
piemde OP ⭐ 15y
Bilgisayar da windows7de var, şimdi ben sbotmod alırsam aylık 7tlden charları falan nasıl ayarlayacağım kasıcağı yeri vs. İstediğim zaman charı nasıl görebilirim?
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bilgisayar da windows7de var, şimdi ben sbotmod alırsam aylık 7tlden charları falan nasıl ayarlayacağım kasıcağı yeri vs. İstediğim zaman charı nasıl görebilirim?

Onu sbot ile ayarlayacaksın, kill client yapmak içinde sbotmod satın alıp süre yükleticeksin
Herakross
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y

Onu sbot ile ayarlayacaksın, kill client yapmak içinde sbotmod satın alıp süre yükleticeksin

kill client özelliği s bottan kalktımı bu konuda biraz yabancıyımda summer6:
Collapse
Collapse ⭐ 16y

kill client özelliği s bottan kalktımı bu konuda biraz yabancıyımda summer6:

yabancı? yabancı hafif kalmış 😄 bi 5 yıl oluyo kalkalı 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: