Icerige atla
Extraloob

Bilgisayar oyunu arıyorum

· 15 Yanıt · 952 görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Arkadaşlar belki bilirsiniz.Ngage için "Creatures of Deep" adında bi oyun var.Balık tutma oyunu.Çok beğendim oyunu.Bu tarz bi oyunun bilgisayar için olanı varmı.Kısacası balık tutma oyunu arıyorum.Şampiyonalar falan.
15 Yanıt
S
herşeyi sanalda armayalım 😊 gerçekte balık tutması daha zevkli özellikle arkadaşlarınla gidersen ^^
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Çok isterdim ama zamanım yok.Ki zaten deneyimim yok tutamıyorum 😄
S
bizde ilk başda öyleydik karada alık tuttuğum günleri denizden şapkaları çektiğim zaman bile eğlenceliydi aklıma geldikçe hala gülerim neyse ama senin dediğin flash oyunmu?
E
eL`dode OP ⭐ 19y
bizde ilk başda öyleydik karada alık tuttuğum günleri denizden şapkaları çektiğim zaman bile eğlenceliydi aklıma geldikçe hala gülerim neyse ama senin dediğin flash oyunmu?

Yok ya bildiğin profesyonelce bi oyun.Ya aslında ben eskiden giderdim, taaki bi kızın benden daha iyi bişi tuttuğunu görene kadar 😄
A
Aesify ⭐ 18y
Oyun yasak pm'den bak ordan attım mesajını editle pls
S

Yok ya bildiğin profesyonelce bi oyun.Ya aslında ben eskiden giderdim, taaki bi kızın benden daha iyi bişi tuttuğunu görene kadar :D

allahtan ben öyle bişi görmedim 😄 bizim oraya kızlar farklı sebepler için gelior neyse 😄 bu arada oyun içni sağolasın bende bi deniyim
E
eL`dode OP ⭐ 19y
😄
U
Unforgiven ⭐ 17y
-

oyun downlaod yasak sanırsam?
A
Aesify ⭐ 18y
bu akdar çok alıntı yapmasaydınız arkadaş indirdikten sonra editleyecektim siz de editlerseniz sevinirim ganigani sende linkleri bi yere kopyalarsan sevinirim
U
Unforgiven ⭐ 17y
pmden atsaydın ya hacım 😁
A
Aesify ⭐ 18y
pmden atsaydın ya hacım 😁

mesajı editler misin pmden de attım 😊
K
Kobe ⭐ 19y
Kural dışı durumlarda alıntı yapmayalım.
A
Aesify ⭐ 18y
Kural dışı durumlarda alıntı yapmayalım.

çok saol 🙏
C
Cynosure ⭐ 19y
prince of persia & fm 2009

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: