Icerige atla
Extraloob

Bilgisayar ile ilk tanıştığınızda yaptığınız cahillikler ??

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
okulda bilgisayar dersi vardı.ordaki bilgisayarda movie maker programı vardı, bende yoktu.bende evde kullanmak için diskete kısayolunu atmıştım.anneme eve gidince anlattım.o da "günah olum, geri götür onu" demişti.haftaya disketi yeniden götürüp kısayolu yerine koymuştum.

daral: daral:
11 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
gta vice city oynamak 😄
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Silkroad oynamak.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
ya anlamadınızki olayı . mesela benim gibi kısayolu kopyalayıp çalışacağını sanmak gibi ^^
P
Polovets ⭐ 15y
Sene 96 yada 97 olması lazım bilgisayarla ilk tanışmamız arkadaş almıştı eve bilgisayar fifa 96 yüklü idi bende onu izleye izleye merak saldım bende oynayım dedim ondan takip ettiğim kadarı ile maça kadar açtım fakat taraf seçimi yapmadığım için bilgisayar kendi oynuyordu maçı bende tuşlara basıyordum bir süre sonra farkettim benim kontrolüm dışında birşeyler gerçekleştiğini 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
4 GB lık bir hard disk'e sahiptim, sürekli Diski temizle logosu çıkıyordu, onu windowsun içinden buldum, sildim ve windows çökmüştü 😁
Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Sene 96 yada 97 olması lazım bilgisayarla ilk tanışmamız arkadaş almıştı eve bilgisayar fifa 96 yüklü idi bende onu izleye izleye merak saldım bende oynayım dedim ondan takip ettiğim kadarı ile maça kadar açtım fakat taraf seçimi yapmadığım için bilgisayar kendi oynuyordu maçı bende tuşlara basıyordum bir süre sonra farkettim benim kontrolüm dışında birşeyler gerçekleştiğini :)

makara: makara: makara:
'
'Saw IV ⭐ 17y
ilk format denemem ve olanları siz düşünün 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sene 96 yada 97 olması lazım bilgisayarla ilk tanışmamız arkadaş almıştı eve bilgisayar fifa 96 yüklü idi bende onu izleye izleye merak saldım bende oynayım dedim ondan takip ettiğim kadarı ile maça kadar açtım fakat taraf seçimi yapmadığım için bilgisayar kendi oynuyordu maçı bende tuşlara basıyordum bir süre sonra farkettim benim kontrolüm dışında birşeyler gerçekleştiğini :)

Agahahahah makara: makara: makara:
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bunu bende yapmıştım farketmem kısa sürmüştü ama çözümünü bulmam baya süre almıştı 😊
I
benim kuzenime vardı daha 7 veya 8 yaşındayız neyse açtı bilgisayarı o biliyordu babası baya anlıyordu bilgisayardan oda öyle öğrendi neyse aradan geçti 2-3 saat dedik dışarı çıkalım çıkcaz kuzenim kapının oraya kadar gitti dedi bilgisayarı kapatsana bende tabi ne anlarım bilgisayardan herhalde açıldığı gibi kapanır dedim bastım power dümesine bastım baktım kapanmadı bastım bastım bastım 😁 en sonunda kapandı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: