Icerige atla
Extraloob

Bilgi

· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme
O
onlygame OP ⭐ 17y
aracılık hizmeti ?
14 Yanıt
M
Metover ⭐ 18y
Başlığı küçültür müsün..!
C
Canova ⭐ 17y
arkadaşım msn den yapılsın diyosun ama burda bangır bangır extraloob msn kullanmaz diyolar ona rağmen her geçen gün fake msn lerden çalınanlar çıkıyor bide o olursa fake msn ler alır başını gider 🙄
O
onlygame OP ⭐ 17y
arkadaşım msn den yapılsın diyosun ama burda bangır bangır extraloob msn kullanmaz diyolar ona rağmen her geçen gün fake msn lerden çalınanlar çıkıyor bide o olursa fake msn ler alır başını gider 🙄

herkes dikkatli olsun o zaman olmassada kendı sorunu
C
Canova ⭐ 17y

herkes dikkatli olsun o zaman olmassada kendı sorunu

işte extraloob yöneticileri, onların kendi sorunları deyip geçicek kişiler değil 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırıdır siz ufaltmazsanız bizde silmek zorunda kalırız, ayrıca geldiğin gün yanlış kuzum bayramda geliyorsun bekleyeceksin tatilden şimdi geldim ve FB maçı var bitsin hallederiz 😎
O
onlygame OP ⭐ 17y
tamam halledersiziniz de tek basınıza mı çarı alıcagım adam cıktı :D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bayram tatilinde neden bu kadar kasıyorsun bugüne kadar charın olmamış dert ettiğin şeye bakar mısın yarın alsan ne olacak kuzum de bana takılma bu kadar 30 yaşında 90 kilo olursun göbeğin pörtler kendi çorabını eğilip kendin giyemez hale gelirsin saçların dökülür hepsi bembeyaz olurlar bkz. bana hiç bunlar yok ne kadar rahatım 😜

yarın halledilir kuzum takılmayın lütfen bayram tatiline denk geldiniz malum...
O
onlygame OP ⭐ 17y
bugune kadar aracılıgınızı cok kullandım ben yektaa03 😊 o hesabımın şifresini unuttum msn adresınıde arkadasımınkını yapmıstım yenısını actım 😊 ustelık tek guvendıgım sıte bu cıdden yanlıs anlamayın kuzum , canımcım 😊 gayet temız guzel bi siteniz var ama ne bılıyım msn den aracılgı yapmayı en azından deneyın derım hiç olmadı benım aracılıklarımda msn den yapın 😄 yektaa03 adında cok aracılık yapıldı 4-5 kere falan dahada yapıcam sanırım en azından tercıh meselesıne cevırın ısteyene msn den yapın cok guzel olur yada faceden 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
[uyari]extraloob.com yönetimi msn adresi kullanmaz.[/uyari]
JCarlsberg
JCarlsberg ⭐ 19y

Okan Abi Bunun İcin 1 Global Duyuru Yapılsa Bence Süper Olur...
F
frityus ⭐ 17y

Okan Abi Bunun İcin 1 Global Duyuru Yapılsa Bence Süper Olur...

Daha öncede yapıldı ama millet anlamıyor ki . 😘
E
Extrowe ⭐ 16y
Sonuç olarak işiniz halloluyor mu? oluyor gerisine takılmamak gerek.
C
CodylanE ⭐ 16y
20msj 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: