Icerige atla
Extraloob

Bıktım

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler bu Dc den bıktım ! ya her 10 dk ye 1 dc verilirmi ya bana sövdürtecekler illa.Geçen de öyle olmuştu loader kullandım geçti şimdi geçen bi daha update oldu yine 10 dk ye 1 dc yine loader kullanim dedim bu sefer geçmedi.Dedim bu update geçer kesin yine geçmedi harbi pis sövecem ! çözebilen arkadaşlar yardım pls !
6 Yanıt
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
!
T
takerisks ⭐ 16y
Beyler bu Dc den bıktım ! ya her 10 dk ye 1 dc verilirmi ya bana sövdürtecekler illa.Geçen de öyle olmuştu loader kullandım geçti şimdi geçen bi daha update oldu yine 10 dk ye 1 dc yine loader kullanim dedim bu sefer geçmedi.Dedim bu update geçer kesin yine geçmedi harbi pis sövecem ! çözebilen arkadaşlar yardım pls !

bnde düzeldi 3 çar açık dc felan yoq
B
BearGrylls OP ⭐ 19y

bnde düzeldi 3 çar açık dc felan yoq

Kardeş bir bende düzelmiyor geçen update de olmuştu bu sorun guılddeki 2 arkadaşta da vardı onların düzeldi benim düzelmedi ben ne yapıyorsam ya bıktım valla
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
bakın id pw yazılan yerde 30 dkye yakın durdum bakim dc verecekmi diye vermedi sonra login oldum 10 dk geçti dc demekki oyuna girince bir şey oluo her şeyi denedim olmuo !
T
takerisks ⭐ 16y
bakın id pw yazılan yerde 30 dkye yakın durdum bakim dc verecekmi diye vermedi sonra login oldum 10 dk geçti dc demekki oyuna girince bir şey oluo her şeyi denedim olmuo !

ozman nette veya senin pc dedir sorun muhtemelen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: